Ξεκίνησε η αγωνιστική χρονιά 2014-2015 για το ελληνικό μπόουλινγκ με το 1ο Ατομικό Πρωτάθλημα «Βενιζέλεια 2014» που διεξάγεται από την περασμένη Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014 στην αίθουσα Mega Place των Χανιών, με αθλητές απ’ ολόκληρη την χώρα. 

Στα μέχρι τώρα αποτελέσματα προηγείται ο Σταύρος Φωτάκης από το σύλλογο του GBS με δεύτερο τον περσινό Πρωταθλητή Ελλάδος στο ατομικό ανδρών Γιώργο Ζαμπετάκη και τρίτο το Γιώργο Δασκαλάκη από το σύλλογο του ΧΑΝΙΑ 2000.

Οι αγώνες συνεχίζονται με τα προκριματικά γκρουπ όλη την εβδομάδα μέχρι την προσεχή Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, που θα διεξαχθούν τα τελικά. 

Συναντήσεις ΕΟΜ με συλλόγους 

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ η παρουσίαση του αγωνιστικού προγράμματος 2014-2015 παρουσία εκπροσώπων συλλόγων της ευρύτερης περιοχής.

Παρόντες εκτός των μελών της Διοίκησης και της αγωνιστικής επιτροπής της ΕΟΜ ήταν εκπρόσωποι των συλλόγων Strike, ΑΣΜ Δάφνης, ΑΟΜ Αγ. Παρασκευής, ΑΣΜ Π. Φαλήρου, ΑΣΜ Γλυφάδας, ΑΣΜ Κηφισιάς, ΑΟΠΜ GBS, Ilion BC, ΑΣΜ Φοίνικας και ΑΣΜ Κύθηρος. Στα πλαίσια της παρουσίασης του αγωνιστικού προγράμματος διεξήχθη διάλογος και κατάθεση απόψεων και προτάσεων για μιας καλύτερης αγωνιστικής χρονιάς. 

Απόψε στις 6 μ.μ. στο Pin City, στην Θεσσαλονίκη γίνεται η συνάντηση της Ομοσπονδίας –παρουσία του Προέδρου της ΕΟΜ Άγγελου Τσουρούπη-, με τους εκπροσώπους των συλλόγων της Βορείου Ελλάδας, με το ίδιο θέμα συζήτησης, το Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2014-2015.