Δεν άρεσε και τόσο στην δημοσιογράφο Γιώτα Κοντογεωργοπούλου η διακοπή της συνεργασίας των τεσσάρων ειδικών συνεργατών στον Δήμο Πατρέων, τους οποίους είχε προσλάβει η δημοτική αρχή του Γιάννη Δημαρά.

Η γνωστή δημοσιογράφος τα έβαλε με τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη και την νέα δημοτική αρχή της Λαϊκής Συσπείρωσης, μιλώντας για «εργατοπατέρες», σε σχετικό post που ανάρτησε στο facebook τονίζοντας ότι "απέλυσαν 4 εργαζόμενους κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή χωρίς να τους δώσουν ούτε καν το δικαίωμα του ενός μήνα για να ψάξουν να βρουν δουλειά… Χωρίς καμία προειδοποίηση".

Μεταξύ άλλων η κ. Κοντογιωργοπούλου ανέφερε τα εξής: «Το ΚΚΕ του Πελετίδη, των Λαϊκών Επιτροπών, το ΚΚΕ της Γεροπαναγιώτη που δίνει εντολές στον Πελετίδη, το ΚΚΕ που δεν κοιτάζει τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους, αλλά την κομματική τους ταυτότητα, αυτό το ΚΚΕ θα μου το θυμηθείτε θα γεμίσει την Πάτρα κοψοχέρηδες».

Συνεχίζει μάλιστα δε λέγοντας: «Σε ότι με αφορά το έκοψα ήδη… Ζητώ ταπεινά συγνώμη για τον μεσαίωνα που με την ψήφο μου και την θερμή του υποστήριξη βοήθησα να εγκατασταθεί στην πόλη».

Αυτό πάντως που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι μεταξύ των τεσσάρων ειδικών συνεργατών που κόπηκαν από την νέα δημοτική αρχή είναι και η ίδια η δημοσιογράφος Γιώτα Κοντογιωργοπούλου η οποία είχε προσληφθεί από την αρχή της θητείας του Γιάννη Δημαρά με σύμβαση έργου.

Από την πλευρά, μάλιστα, της νυν δημοτικής αρχής αυτό που λέγεται είναι ότι οι ειδικοί συνεργάτες του Δημάρχου, αποχωρούν όπως γίνεται πάντα, μαζί με τον Δήμαρχο. Αυτό έγινε άλλωστε και με τις περιπτώσεις των άλλων τριών ειδικών συνεργατών που σύμφωνα πάντα με τη νυν δημοτική αρχή παραιτήθηκαν από μόνοι τους.

Προφανώς η κ. Κοντογιωργοπούλου ήθελε να συνεχίσει το έργο της στον Δήμο για αρκετά χρόνια ακόμα... Τα συμπεράσματα δικά σας!