Ξεκίνησαν οι εγγραφές των νέων μελών στα τμήματα του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου Πατρών, από σήμερα, Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου. Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, και ώρες 11.00-13.00 και 20.00-22.00 στην αίθουσα του Ομίλου, Φιλοποίμενος 28.

Στον Όμιλο λειτουργούν τμήματα παραδοσιακών χορών για ενήλικες, παιδιά και εφήβους. Επίσης, τμήμα παραδοσιακού τραγουδιού-χορωδίας όπως και τμήμα ρυθμολογίας. Τα μαθήματα για τη νέα χρονιά θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου.

Ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Πατρών ήδη στα 5 χρόνια λειτουργίας του αριθμεί τα 1000 μέλη και έχει 300 ενεργούς χορευτές, έχοντας αναπτύξει μια πλούσια δραστηριότητα με παραστάσεις και εκδηλώσεις.

Ο Όμιλος έχει συνεχή παρουσία στα πολιτιστικά και χορευτικά δρώμενα της Πάτρας, αλλά και όλης της Ελλάδας, όπως και σε χώρες του εξωτερικού, συμμετέχοντας σε διεθνή φεστιβάλ. Η πολιτιστική του δράση κορυφώνεται κάθε χρόνο στα τέλη Ιουνίου με την καθιερωμένη κεντρική του παράσταση.

Πρόκειται για το «Χορευτικό Πανόραμα», τη μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση του Ομίλου, με τη συμμετοχή και άλλων αξιόλογων χορευτικών ομάδων της Περιφέρειάς μας, γεγονός που έχει καθιερώσει τον Όμιλο στη συνείδηση των Πατρινών ως έναν από τους πιο δραστήριους και αξιόλογους πολιτιστικούς φορείς της πόλης μας.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 2611 121 192 και 6972 434154.