Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκηστο πλαίσιο της κοινής τους περιοδείας, θα βρεθούν για μία συναυλία στον πιο όμορφο καλοκαιρινό χώρο της Πάτρας, στο Θερινό Χάραμα, την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου στις 9.30 το βράδυ.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη κατέγραψαν το χειμώνα που μας πέρασε μέχρι και πρόσφατα - σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - sold out παραστάσεις κερδίζοντας το κοινό και τα ΜΜΕ. Περισσότεροι από 30.000 θεατές είδαν το πρόγραμμα που παρουσίασαν από τα τέλη του Νοεμβρίου στην Αθήνα και όταν ήρθε η σειρά της Θεσσαλονίκης η επιτυχία συνεχίστηκε αποδεικνύοντας ότι αυτή η παράσταση έχει πολλά χιλιόμετρα μπροστά της.

Οι δύο κορυφαίες ερμηνεύτριες που συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν αυτό το καλοκαίρι, θα βρεθούν στο Θερινό Χάραμα τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου. Στοιχηματίζοντας κάθε φορά στην ατμόσφαιρα της παρέας, στη συμμετοχή του κοινού, στην οικειότητα των αγαπημένων τραγουδιών, θα προσφέρουν τα λατρεμένα τραγούδια τους σε όλους αυτούς που τις παρακολουθούν και τραγουδούν μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων.

Παίζουν οι μουσικοί:

Αντώνης Ανδρέου / τρομπόνι, τρομπέτα

Γιώργος Γεωργιάδης / μπάσο

Κώστας Καρακατσάνης / βιολί, φυσαρμόνικα, κιθάρα

Θωμάς Κοντογεώργης / πιάνο, ενορχηστρώσεις

Αλέξανδρος - Δράκος Κτιστάκης / τύμπανα, ενορχηστρώσεις

Νίκος Μέρμηγκας / μπουζούκι, λάφτα, μαντολίνο, λαούτο 

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 8.30

Ώρα έναρξης 9.30

Προπώληση από την Παρασκευή 29/8 στα σημεία: ΒιβλιοπωλείοDiscover your way (Πατρέως 30), Οπτικά Καμίσης (Κορίνθου και Πλ. Γεωργίου Α') και BBQ (Ρήγα Φεραίου και Τριών Ναυάρχων).

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: Καθήμενοι –πλατεία: 15 ευρώ

Προπώληση: Όρθιοι και Φοιτητικά – Διαζώματα : 13 ευρώ

Την ημέρα της συναυλίας στα ταμεία του χώρου: Καθήμενοι –πλατεία: 17 ευρώ

Όρθιοι  – Διαζώματα : 15 ευρώ

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2610.671639 και 2610.672444