Έτσι και βρεθείς στην Πάτρα και δεν περάσεις από Ηρώων Πολυτεχνείου είναι σαν να έχεις δει την πόλη μισή!

Η Ηρώων Πολυτεχνείου κερδίζει «έδαφος» στις προτιμήσεις των Πατρινών χειμώνα-καλοκαίρι!

Δεν είναι ένα στέκι που έχει κόσμο μια συγκεκριμένη εποχή… Διαθέτει όμορφες γειτονιές με θέα, πλατείες ζωντανές και είναι γεμάτη με στέκια για café και casual εστιατόρια! Αρκετά κοντά στο κέντρο και τώρα που ετοιμάζονται σιγά σιγά για closing στα μαγαζιά του Ρίου είναι τόπος συνάντησης των περισσοτέρων…


Με αφετηρία την παραλιακή μετά τον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό του ΟΣΕ, οριοθετείται το αγαπημένο μας hot spot που τελειώνει ουσιαστικά στην πλαζ στο Έλος της Αγυιάς.

Μια οικιστική περιοχή κυρίως που θεωρείται και ακριβή ως προς τα ενοίκια και τις αγορές έχει στέκια για όλα τα γούστα…

Χαρακτηριστικό φυσικά η υπέροχη μαρίνα της Πάτρα την οποία αν την δεις από «ψηλά» σου δημιουργεί μια εικόνα απίστευτη…

Τα περισσότερα ραντεβού δίνονται στο θεατράκι γιατί μάλλον βολεύει στο parkingκαι δεν θα είσαι σίγουρα μόνος σου. Κάτι θα χαζέψεις!

Έχει φαρδύ άνετο δρόμο και πεζοδρόμιο άπλετο για περπάτημα. Όσο για τη θέα; Θα πάθεις πλάκα από το γαλάζιο που απλώνεται μπροστά σου λες και δεν σταματάει κάπου…

Τι και αν έχει περάσει δύσκολες στιγμές τα τελευταία χρόνια παραμένει πάντα πρώτη επιλογή ενώ ακόμα ένα χαρακτηριστικό είναι πως αυτό το μέρος το βλέπει πάντα ήλιος!


Δες και 3 επιλεγμένα στέκια για όλες τις ώρες…

Dose:

Στο Dose σας περιμένουν τέλειες στιγμές διασκέδασης από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Σε μια «τζαμάτη» γωνιά έχει χώρο να καθίσεις μέσα ή έξω και εκεί να απολαύσεις τον καφέ σου, ενώ το βράδυ σε περιμένουν στιγμές χορού και τραγουδιού

Και φέτος ετοιμάζει για μας τα καλύτερα!

Pas Mal:

Eίναι κάποια μπαρ που απευθύνονται απλά σε κάποιους, είναι όμως και κάποια άλλα που μπορούν να τους ευχαριστήσουν όλους! Το Pas Mal λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια και μάλιστα το συγκεκριμένο μπαρ είναι και αγαπημένο αρκετών φίλων από την Αθήνα. Άνετος χώρος με καναπέδες, τραπεζάκια και το αρκετά μεγάλο μπαρ που προσφέρεται για όλες τις ώρες της ημέρες και φυσικά αγαπά τα cocktail και τα αποστάγματα επιδεικνύοντας τους ταυτόχρονα τον απαραίτητο σεβασμό.

Δωδώνη:

Στην Δωδώνη τους διακρίνει η επιμονή να επιλέγουν το καλύτερο. Εκεί θα δεις ένα πιτσιρίκι να απολαμβάνει το παγωτό του γλείφοντας από τα χείλη του τη λιωμένη σοκολάτα και τον λίγο πιο μεγάλο σε ηλικία να «βουτάει» σε μια βάφλα.

Είναι όμορφη η ρουτίνα του απογεύματος και ξέρουμε ότι αρέσει και σε όλος. Και όσο μεγάλοι κι αν γίνουμε το παγωτάκι μας ή το γλυκάκι μας πάντα θα τα θέλουμε!