Τα Emmy Awards είναι τα τηλεοπτικά βραβεία- απάντηση στα Oscars και το κόκκινο χαλί μια τέτοια βραδιά πραγματικά είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό με τις celebrities να παραδίδουν μαθήματα στυλ, φινέτσας και glamour.

Στα 66α Emmy Awards το κόκκινο χαλί πήρε φωτιά από τις κόκκινες τουαλέτες που επέλεξαν να φορέσουν οι επώνυμες κυρίες και εμείς σήμερα σας παρουσιάσουμε τα πιο εντυπωσιακά φορέματα της βραδιάς.

Η Christina Hendricks και η January Jones έκλεψαν τις εντυπώσεις φορώντας κόκκινες δημιουργίες που έφεραν τις υπογραφές Marchesa και Prabal Gurung, αντίστοιχα.

Κόκκινος συναγερμός όμως σήμανε και για τις Claire Danes με δημιουργία του οίκου Givenchy, Kaley Cuoco που εμφανίστηκε με strapless δημιουργία Monique Lhullier ενώ η Julia Louis-Dreyfus ήταν πραγματικά εκθαμβωτική με την κόκκινη τουαλέτα Carolina Herrera αλλά και η Heidi Klum φόρεσε τα κόκκινα της που έφεραν την υπογραφή του σχεδιαστή Zac Posen.

Η Halle Berry πάλι έκανε την διαφορά με μια αέρινη τουαλέτα σε παστέλ χρώματα ενώ η Kerry Washington ήταν πραγματικά υπέροχη μέσα στην πορτοκαλί δημιουργία του οίκου Prada.

Η Julia Roberts για άλλη μια φορά παρέδωσε μαθήματα στυλ με μια μαύρη του τουαλέτα του οίκου Elie Saab την οποία και συνδύασε με πολύ ωραία κοσμήματα.

Η Sofia Vergara εμφανίστηκε μια λευκή δημιουργία που πραγματικά αναδείκνυε για άλλη μια φορά τις πλούσιες καμπύλες της. Η λευκή τουαλέτα φαίνεται απο μακριά ότι ήταν Roberto Cavalli!

Η Julianne Hough επέλεξε για το κόκκινο χαλί ένα λευκό φόρεμα των DSquared dress, το ποίο και συνδύασε με παπούτσια Casedei, Swarovski clutch και κοσμήματα του οίκου Chopard.

Η Gwen Stefani έκανε μια silver εμφάνιση δια χειρός Versace ενώ η Lena Headey μας αποκάλυψε τα tattoo της μέσα στη μαύρη δημιουργία του Rubin Singer.

Σατέν στο χρώμα της σαμπάνιας προτίμησαν οι Lucy Liu και η Katherine Heigl με την πρώτη να φορά Zac Posen φόρεμα και Jimmy Choo clutch.

Τέλος, η Kate Walsh είπε να κάνει την έκπληξη με μια κίτρινη τουαλέτα του Stephane Rolland.


Givenchy προτίμησε η Claire Danes


Κόκκινο ψήφισαν και οι Kaley Cuoco, Julia Louis-Dreyfus και Heidi Klum


Πιο παλ αποχρώσεις προτίμησε η Halle Berry, η οποία φρόντισε με το κατάλληλο σκίσιμο στο φόρεμά της να δείξει τα καλογυμνασμένα της πόδια


Η Kerry Washington με στράπλες Prada φόρεμα


Ανανεωμένη και λαμπερή η Julia Roberts στέλνει φιλιά στον φακό φορώντας Elie Saab


Roberto Cavalli προτίμησε η πανέμορφη Sofia Vergara


«Aπαστράπτουσα» η εγκυμονούσα Hayden Panettiere


Με Narcisco Rodriguez η Julianna Margulies


Φούξια χρώμα για τη Zooey Deschanel με φόρεμα Oscar De La Renta


Ο Matthew McConaughey με τη σύζυγό του Camila Alves


Με λευκό DSquared φόρεμα η Julianne Hough


Με Versace ασημί σύνολο εμφανίστηκε η Gwen Stefani


Η Lena Headey δείχνει τα τατού της μέσα από ένα μαύρο εξώπλατο φόρεμα

Οι δημοφιλείς σειρές «Modern Family» και «Breaking Bad» αναδείχθηκαν οι καλύτερες στην κατηγορία τους για το 2014.

Η σειρά «Modern Family», που προβάλλεται από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC απέσπασε το βραβείο «Emmy» για την καλύτερη κωμική σειρά, για πέμπτη συνεχή φορά. Το σίριαλ κέρδισε ακόμα, στη χθεσινή βραδιά των «Emmy» το βραβείο Β΄ανδρικού ρόλου σε κωμωδία για τον Τάι Μπάρελ και το βραβείο σκηνοθεσίας για τον Γκάιλ Μανκούζο.

Η δραματική σειρά «Breaking Bad» απέσπασε το βραβείο «Emmy» της καλύτερης δραματικής σειράς για δεύτερη συνεχή φορά. Η σειρά που ολοκληρώθηκε πριν από σχεδόν έναν χρόνο, κέρδισε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού για τον Μπράιαν Κράνστον και του Β΄ανδρικού και γυναικείου ρόλου σε δραματική σειρά για τον Άαρον Πολ και για την Άννα Γκαν αντίστοιχα.

Έτσι τίμησαν τον Robbin Williams

Τον καλό φίλο του Robbin Williams, Billy Crystal, επέλεξαν οι διοργανωτές των Εmmy να παρουσιάσει το αφιέρωμα στον αξέχαστο ηθοποιό.

Σε περιστρεφόμενη βάση για να δείξει τις καμπύλες της

Σε μία περιστρεφόμενη βάση ανέβηκε η Sofia Vergara προκειμένου να δείξει τις πλούσιες καμπύλες της.

Η κολομβιανής καταγωγής ηθοποιός είναι περιβόητη για τις εκρηκτικές αναλογίες της, κάτι που αναδείκνυε σε άψογο τρόπο και η τουαλέτα που επέλεξε να φορέσει τη βραδιά της 66ης τελετής απονομής των βραβείων Emmy. 

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε την κριτική του τηλεοπτικού κοινού δεν ήταν η στιλιστική επιλογή της Vergara όσο η επιλογή των διοργανωτών των βραβείων Emmy να την τοποθετήσουν στη βάση σαν «αντικείμενο» ή «αυτοκίνητο προς πώληση», όπως χαρακτηριστικά έγραψαν κάποιοι στο twitter, προκειμένου να αναδειχθούν οι καμπύλες της. 

Ο θεσμός κατηγορείται έντονα από χθες για σεξισμό κατά της ηθοποιού, αλλά και των γυναικών γενικότερα.