Τα φεστιβάλ αλλά και οι συναυλιακοί χώροι της Πάτρας ετοιμάζονται πυρετωδώς να υποδεχθούν και τον Σεπτέμβρη δημοφιλείς καλλιτέχνες και συγκροτήματα και ελπίζουν στη μαζική προσέλευση του κοινού.

Ας δούμε λοιπόν ποιους θα ακούσουμε ζωντανά το επόμενο χρονικό διάστημα!

8 Σεπτεμβρίου:

Θα αργήσουν λίγο να έρθουν στην Πάτρα αλλά πάντως θα έρθουν. Ο λόγος για τις σπουδαίες ερμηνεύτριες Άλκηστη Πρωτοψάλτη και Ελευθερία Αρβανιτάκη που θα εμφανιστούν live στην Πάτρα στο πλαίσιο της από κοινού καλοκαιρινής τους περιοδείας στις 8 Σεπτεμβρίου 2014.

Μετά τις επιτυχημένες χειμερινές εμφανίσεις τις οποίες είδαν περισσότεροι από 30.000 θεατές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη «οργώνουν» την Ελλάδα. Οι δύο κορυφαίες ερμηνεύτριες θα κάνουν στάσεις σε πολλές πόλεις με στόχο να ταξιδέψουν το κοινό στα μουσικά τους μονοπάτια στο Θερινό Χάραμα!

4 Σεπτεμβρίου:

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Μίλτος Πασχαλίδης θα συναντηθούν σε μια μεγάλη γιορτή, με τραγούδια και σάτυρα που θα μας δώσουν δυνάμεις για το χειμώνα.

Οι τρεις τους ενώνουν τις φωνές και τη ροκ διάθεσή τους και «σταθμεύουν» στο στάδιο της Παναχαϊκής την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου. Υπόσχονται να κρατήσουν ψηλά τον πήχυ της διασκέδασης με αγαπημένα και διαχρονικά κομμάτια αλλά και τραγούδια που τους ενώνουν.

8 Σεπτεμβρίου:

Η Luz Cazal, η «Ντίβα της Ιβηρικής» με την αισθαντική φωνή, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τίτλο «Alma», που σημαίνει «Ψυχή» στις 8 Σεπτεμβρίου στο Αρχαίο Ρωμαϊκό Ωδείο. Πρόκειται για ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια, Luz Casal, η μούσα του Πέδρο Αλμοδοβάρ με την παγκόσμια ακτινοβολία, έχει χιλιάδες θαυμαστές σε όλη την Ελλάδα. Η δυναμική παρουσία της, το πάθος, η εκφραστικότητα, η ένταση και η μελωδικότητα της φωνής της, δίνουν την εγγύηση για ένα πρόγραμμα από τα βάθη της ψυχής της, που θα ακουμπήσει την «Alma» όλων των θαυμαστών της!

17 Σεπτεμβρίου:

Στις 17 Σεπτεμβρίου μια από τις πιο δημοφιλείς ερμηνεύτριες της γενιάς της έρχεται στο Κάστρο της Πάτρας στα πλαίσια της καλοκαιρινής της περιοδείας που πραγματοποιεί σε επιλεγμένους συναυλιακούς χώρους σε όλη την Ελλάδα. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου παρουσιάζει στην Πάτρα την παράσταση με τίτλο «Πάμε Ξανά», που αποκόμισε εξαιρετικές κριτικές, κερδίζοντας ένα διεθνές κοινό.

24 Σεπτεμβρίου:

H φωνή του… ονειρική, μελαγχολική, ιδιαίτερη και άμεσα αναγνωρίσιμη στο ελληνικό κοινό. Για τον Sivert Hoyem ο λόγος, ο οποίος συνέχισε το μουσικό του ταξίδι μετά το άδοξο τέλος των Madrugada ενός εκ των σημαντικότερων εναλλακτικών ροκ groups των 2000s προσφέροντας μας υπέροχα τραγούδια.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας Didi Music, ο Hoyem θα πραγματοποιήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο 4 live εμφανίσεις στην Ελλάδα, με την πρώτη να έχει προγραμματιστεί στην Πάτρα, την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014 (Ακτή Δυμαίων 53).