Το 8th Lake Party #LetsGetLoco πλησιάζει με την πιο… Loco διάθεση.

Το Lake Party συνεχίζει να σας συναρπάζει, χαρίζοντάς σας τις πιο αξέχαστες στιγμές ατελείωτου ξεφαντώματος και αθλητικών δραστηριοτήτων εντός και εκτός λίμνης, από τις 10.00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ...!

Την Πέμπτη 21 Αυγούστου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε αναλυτικά:

10:00 – 21:00 : ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ all day που θα σας εκπλήξουν...
*Lake Volley Tournament *Lake Sports *Canoe-Kayak

10:00 – 21:00 : Canoe – Kayak... μία πρωτόγνωρη εμπειρία στα νερά της Τριχωνίδας! Είτε είστε γνώστες του αθλήματος, είτε όχι, 10 διθέσια και 4 μονοθέσια θα σας περιμένουν για αναχώρηση ανά μισή ώρα (με διασωστικό σκάφος και εκπαιδευτές)!

16.00 – 21:00 : Lake Volley Tournament... όταν στις παραλίες παίζουν beach volley, εμείς στη λίμνη παίζουμε Lake Volley! Το τουρνουά ξεκινά από τις 16.00, παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή online!

17:00 – 21.00: Local Dj sets... Djs της περιοχής μας, κάνουν τις καλύτερες house μουσικές επιλογές...

DJ Thanos
Nick Katsigiannis

21:00 – 22:30 : "THE BIG BAND THEORY"... Ανεβαίνουν στη σκηνή και μας παρουσιάζουν τη δική τους μουσική θεωρία...

22:30 – 01:00 : Ο Χρήστος Τσαπράζης, ο Γιώργος Τόλιος και ο Κώστας Πουλής μας ξεσηκώνουν με ένα αφιέρωμα στις Τρύπες και τα Ξύλινα Σπαθιά...!

Οι The Big Band Theory είναι μια μπάντα αγγλόφωνου εναλλακτικού rock, που έχει τις ρίζες της στο Αγρίνιο, έτοιμη να σας ξυπνήσει τις πιο δυνατές σας αναμνήσεις. Αποτελείται από τον Άκη Σαγάνη στα τύμπανα, το Νίκο Καλαμπαλίκη στο ηλεκτρικό μπάσο και τον Γιώργο Μπλέτσα στις ηλεκτρικές κιθάρες και στο τραγούδι, ενώ στις ζωντανές εμφανίσεις, τους συνοδεύει στη φωνή η Ρούλα Καλύβα.

Ο Χρήστος Τσαπράζης από τα "Ξύλινα Σπαθιά", ο Γιώργος Τόλιος από τις "Τρύπες" και ο Κώστας Πουλής, το βράδυ της Πέμπτης συνθέτουν το πιο δυναμικό Triple Band και παρουσιάζουν ένα μοναδικό οπτικοακουστικό Live, απολύτως αφιερωμένο στις θρυλικές "Τρύπες" και τα "Ξύλινα Σπαθιά"...!