Ναι, εξωτική φαντάζει η Κάτω Αχαΐα για όσους μείνουν στην πόλη της Πάτρας τον δεκαπενταύγουστο!

Το πρόγραμμα έχει τα εξής:

Παρασκευή 15 Αυγούστου: Oι ξεσηκωτικοί Belle Sardelle θα κινηθούν σε ρυθμούς χορευτικούς και απόλυτα μουσικούς στην παραλία του Mayari και θα είμαστε εκεί από νωρίς πρώτη ξαπλώστρα πίστα!

Τι θα ακούσετε; Από deep house ικαριώτικο, μέχρι electro Tσιτσάνη, latin reggae Μαζωνάκη και συρτάκι! Τα είχαν όλα και σωστά συνδεδεμένα μεταξύ τους!

Να είστε εκεί γιατί σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις και μια από αυτές, οι πολύ καλές τιμές για τους εορτάζοντες και την παρέα τους:

Φιάλη απλό: 40 ευρώ

Φιάλη σπέσιαλ: 50 ευρώ

Δεν υπάρχει καλύτερη πρόταση για τους εορτάζοντες από super beach party...

Τι θα ακούσετε; Από deep house ικαριώτικο, μέχρι electro Tσιτσάνη, latin reggae Μαζωνάκη και συρτάκι! Τα είχαν όλα και σωστά συνδεδεμένα μεταξύ τους!

Να είστε εκεί γιατί σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις!


Σάββατο 16 Αυγούστου: Το Σάββατο ακούμε στο τέρμα την καλύτερη house μουσική από τους heavy pins - djmarinis- dj blunt! House sessions το Σάββατο το απόγευμα στο Mayari είναι house με τους καλύτερους τους είδους.

Εδώ και καιρό η παραγωγή και προώθηση της house μουσικής στην Πάτρα είναι προσωπική υπόθεση για τους Akis και Jim, οι οποίοι δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν! To δίδυμο συμπληρώνει οι djs Marinis και ο Blunt που τους έχουμε ακούσει ξανά στα decks του Mayari!


Κυριακή 17 Αυγούστου: Φυσικά το πιο καυτό event του καλοκαιριού!

Οι Belle sardelle στο Mayari κάθε Κυριακή μας κρατούν συντροφιά μετά τις 17:00 το απόγευμα στο μεγαλύτερο beach party με live μουσική!

Το Mayari φιλοξενεί μια ομάδα, αποτελούμενη από τους:

Παντελή Καστανίδη, Γιάννη Λαμπρόπουλο, Ελίνα Μαυρίδη, Εβίνα Ακρίδα και μια super ορχήστρα ικανή για την "Νοn stop" καυτή καλοκαιρινή μουσικοχορευτική παράσταση, "105 FAHRENHEIT" σε σκηνοθεσία και σκηνογραφία του Βασίλη Σουλτανά και μουσική επιμέλεια του Tζώνη Ανδριόπουλου!