Πέρασε ένας μήνας περίπου από τότε όμως αξίζει να γίνει λόγος για αυτό. Η εμφάνιση της Πατρινής μπάντας «Tourlou the Band» στην σκηνή του «10ου Schoolwave Festival»  ήταν κάτι παραπάνω από καλή και το συγκρότημα ενθουσίασε με την παρουσία του το κοινό που γέμισε το Θέατρο Βράχων.

Ο Παναγιώτης, ο Νίκος, ο Γεράσιμος, ο Περικλής και ο Λεωνίδας, με λίγα λόγια οι «Tourlou the Band» το συγκρότημα από την Πάτρα που κέρδισε μία εμφάνιση στη τελική φάση του «10ου Schoolwave Festival» του μεγαλύτερου μαθητικού μουσικού διαγωνισμού της Ελλάδος, άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά, έχοντας μία αρκετά καλή σκηνική παρουσία βασισμένη σε ένα ξεχωριστό μουσικό ύφος που έχουν ως μπάντα.

Το «10ο Schoolwave Festival» ήταν σίγουρα μία ανεπανάληπτη εμπειρία για αυτούς που τους έδωσε την ευκαιρία να γίνουν γνωστοί σε ένα ευρύ κοινό, σε ένα φεστιβάλ όπου εμφανίστηκαν τα καλύτερα μαθητικά και φοιτητικά μουσικά συγκροτήματα της Ελλάδας. Σε ένα φεστιβάλ που και φέτος στέφθηκε με απόλυτη  επιτυχία, καθώς το παρακολούθησαν εκατοντάδες νέοι από διάφορα μέρη της χώρας και επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά ότι έχει γίνει θεσμός. Πλέον μετά το Schoolwave Festival περιμένουμε το επόμενο βήμα για την ταλαντούχα Πατρινή μπάντα.

Δείτε φωτογραφίες της Georgina Staikou από την εμφάνιση των "Tourlou the Band".