Ο χρόνος είναι χρήμα. Ιδιαίτερα αν τον μετρά κανείς με το συγκεκριμένο ρολόι, τότε μεταφράζεται σε αρκετά εκατομμύρια. Γιατί τόσο υπολογίζεται ότι κοστίζει. 

Θεωρείται το «ιερό δισκοπότηρο» των ρολογιών και θα αποτελέσει αντικείμενο δημοπρασίας τον ερχόμενο Νοέμβριο. Πρόκειται για ένα δημιούργημα του Πατέκ Φιλίπ, ο οποίος έφτιαξε αυτό το μοναδικό χρυσό ρολόι τσέπης όταν ο τραπεζίτης Χένρι Γκρέιβς τζούνιορ- κατά πολλούς ο μεγαλύτερος συλλέκτης ρολογιών του 20ου αιώνα- του ζήτησε να φτιάξει κάτι ξεχωριστό για εκείνον. 

Το παρέλαβε έπειτα από οχτώ χρόνια και πραγματικά ήταν κάτι μοναδικό, αφού στο καντράν του μεταξύ άλλων απεικονίζεται και ο νυχτερινός ουρανός της Νέας Υόρκης. Το 1999 ο οίκος Sotheby's πούλησε αυτό το ρολόι για 11 εκατομμύρια δολάρια, που αποτελούσε ρεκόρ σε αυτή την κατηγορία. 

Το Νοέμβριο, αυτό το δημιούργημα θα επιστρέψει στον οίκο για να πωληθεί ξανά, με τους εκτιμητές να υπολογίζουν ότι θα σημειωθεί νέο ρεκόρ, καθώς πιστεύουν ότι θα διατεθούν 17 εκατομμύρια δολάρια για την αγορά του.