Θρήνος και βουβός πόνος στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στην κηδεία του Κώστα Κουλούρη.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο «τελευταίο αντίο» στον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Μιντιλογλίου που έχασε την ζωή του, την Τρίτη σε τροχαίο στην παραλία Πατρών.

Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος μετά τη σύγκρουση του δικύκλου που οδηγούσε με ένα ΙΧ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 44χρονος οδηγός από την Αλβανία.
Σύσσωμη η ομάδα του ο Αστέρας, παίκτες και διοικούντες, παρευρέθηκε στην κηδεία του 30χρονου για να τον αποχαιρετήσει, ενώ στο άκουσμα της τραγικής είδησης είχε ανέβει στη σελίδα του σωματείου στο facebook το εξής κείμενο:

«Η οικογένεια του Αστέρα μας έχασε ένα από τα "παιδιά" της και εμείς που σε γνωρίζουμε χρόνια και είχαμε την τύχη και την τιμή να σε έχουμε φίλο, χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας σήμερα το μεσημέρι, μαθαίνοντας ότι δεν θα είσαι πια κοντά μας...

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει φιλαράκι μου.. Για εμάς θα είσαι πάντα εδώ,δίπλα μας, στη σκέψη μας και στην καρδιά μας... Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια σου, στη γυναίκα σου και στο γιό σου».

Μαζί με τον Αστέρα θρηνεί και το τοπικό ποδόσφαιρο, καθώς πλήθος ποδοσφαιρικού κόσμου παρευρέθηκε στην εκκλησία, αφού ο εκλιπών ήταν αγαπητός σε όλους. Αναπάντητα τα γιατί για τον Κώστα που ήταν παντρεμμένος και άφησε πίσω του ένα παιδί. Η ταφή του Κώστα Κουλούρη έγινε στο 2ο Νεκροταφείο Πατρών στον Άγιο Μηνά στη Λεύκα Πατρών.