Το μοντέλο των Τριών Ανθρώπινων Τύπων και τις τρεις διαφορετικές λειτουργίες του εγκεφάλου έρχεται να παρουσιάσει στην Πάτρα, την Τετάρτη στις 6 Αυγούστου,  ο Έλληνας ερευνητής και συγγραφέας,  Γιώργος Πασχαλίδης.

Ο διάσημος ερευνητής έχοντας βραβευτή από την διεθνή επιστημονική κοινότητα θα παρουσιάσει το πλούσιο συγγραφικό του έργο και τα τρία καινούρια του βιβλία- εργαλεία Tri-Anthropo-Type Paschalidis Business , Psychology και Athletics.

Εξάλλου θα μιλήσει για την παγκόσμια διάκριση της εργασίας του στο Διεθνές Συνέδριο Εκπαίδευσης WCE-2013 στο Λονδίνο  όπου η εργασία του επιλέχθηκε για δημοσίευση στο επιστημονικό περιοδικό Literacy Information and Computer Education Journal (LICEJ). ).

Στην δημοσίευση που θα γίνει στο Volume 5, Issue 3 του περιοδικού το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο 2014 θα παρουσιαστούν τα εκπληκτικά αποτελέσματα της εφαρμογής του Tri-anthropo-type Paschalidis στην εκπαίδευση.

Με την ευκαιρία της νέας επίσκεψής του στην Πάτρα, ο κ.Πασχαλίδης θα δώσει συνέντευξη στην δημοσιογράφο Μαρία Ορφανού την Τετάρτη στις 14:00  στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1 Πάτρας 105.3fm. Μετά την συνέντευξη όποιος επιθυμεί μπορεί να συναντήσει και να μιλήσει με τον κ. Πασχαλίδη στο ξενοδοχείο Αστήρ.