Ήταν από τις πιο εντυπωσιακές και συναισθηματικές στιγμές του 36ου River Party!

Η ζέστη δε θύμιζε σε τίποτα το βροχερό σκηνικό της Παρασκευής και το Σάββατο 2 Αυγούστου οι κατασκηνωτές κολυμπούσαν στο ποτάμι, απολάμβαναν τον ήλιο και χαλάρωναν δίπλα στο ποτάμι.

Οι δραστηριότητες συγκέντρωσαν περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλη μέρα, η θερμοκρασία ανέβηκε επικίνδυνα με το bikini party στο Tequila και όλο και περισσότεροι επισκέπτες συγκεντρώνονταν.

Δεν έλειψαν φυσικά κι εκείνοι που αποφάσισαν να κατασκηνώσουν για το σαββατοκύριακο απολαμβάνοντας έστω και για τις δύο τελευταίες μέρες τη μοναδική αίσθηση ελευθερίας και ξεγνοιασιάς  που προσφέρει το River Party!


Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τη νέα γενιά του River Party: οι Project Theory, από την Πτολεμαΐδα, και οι Χωρίς Κανόνα από τη Θεσσαλονίκη μας χάρισαν μία ώρα μουσικής με ροκ και  Nu Metal/ Rapcore/ Alternative αντίστοιχα. Το πείραμα με το standup comedy πέτυχε για άλλη μία φορά, με το Σίλα Σεραφείμ να μας δίνει τις πιο σπαρταριστές, καυστικές οδηγίες κρίσης.


Στη συνέχεια, ακολούθησε ένα πολύχρωμο live που χάρισε ο Δήμος Αναστασιάδης σε μία από τις καλύτερες αναμφισβήτητα εμφανίσεις του.

Η βραδιά κορυφώθηκε με τις μοναδικές ερμηνείες των Θάνου Μικρούτσικου, Γιάννη Κότσιρα και Ρίτας Αντωνοπούλου: οι χιλιάδες θεατές απόλαυσαν με κατανυκτική ησυχία τους 7 Νάνους ενώ τραγουδούσαν όλο το ρεπερτόριο της τόσο ιδιαίτερης μουσικής τους παράστασης!


Τη σκυτάλη πήραν δύο φίλοι από τα παλιά, οι οποίοι παρουσίασαν με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο ένα πρόγραμμα πολυσυλλεκτικό: ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας θύμισαν σε όλους εποχές αγαπημένων συναυλιών.

Γύρω στις 3.00, όταν όλοι πίστευαν ότι το πρόγραμμα είχε τελειώσει, ο Μπάμπης Στόκας ανέβηκε στη σκηνή και συνέχισε το μουσικό μας ταξίδι για μισή ώρα ακόμη… Περασμένη η ώρα, αλλά κανένας δεν είχε κουραστεί: ο Dj Paul Antonee συνέχισε το πάρτυ με ένα ξέφρενο dj set μέχρι το πρωί.