Ήταν μια super βραδιά με rap, ska, reggae, hip-hop αλλά και βραζιλιάνικα τραγούδια στον ρυθμό του “Samba Hellas” και του “Θέλει samba”!

Η 2η ημέρα του river party ήταν αναμενόμενο, ότι θα ήταν μια από τις καλύτερες! Oι Locomondo μαζί με τους Koza Mostra με τη αστείρευτη ενέργειά τους απογείωσαν το κέφι, αποχαιρετώντας τον μήνα Ιούλιο με τον πιο δυναμικό τρόπο.


Οι Locomondo σε ένα άκρως ξεσηκωτικό live!

Την αρχή έκαναν στην κεντρική σκηνή οι V.I.C. – Villagers of Ioannina City- το πειραματικό και ιδιαίτερο ροκ συγκρότημα από τα Ιωάννινα. Ο μοναδικός ήχος τους ήταν μια μίξη ψυχεδελικού post rock με τον παραδοσιακό ήχο της Ηπείρου, το οποίο χτίζουν με ηλεκτρικές κιθάρες, μπάσο, τύμπανα, πολυφωνικά και κλαρίνο.


Backstage...

Τη σκυτάλη πήραν οι Gadjo Dilo,γνώριμοι, πλέον, στο ευρύ κοινό, που έχουν καταφέρει να συνδέσουν μουσικά τις πενιές του μπουζουκιού του Τσιτσάνη και του Χιώτη, και εκείνες της gypsy swing κιθάρας του Django Reinhardt...


O ουρανός του Νεστορίου φωτίστηκε από εκατοντάδες βεγγαλικά και πυροτεχνήματα, από την εμφάνιση των ανεπανάληπτων Locomondo (Loco + mondo = τρελός κόσμο).


"Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα"

Μετά την μεγάλη επιτυχία του πρώτου δίσκου τους “Keep Up The Rhythm” με την Platinum Records που έγινε πολύ-πλατινένιος, οι KOZA MOSTRA μας παρέσυραν στην ταξιδιάρικη αλληγορική διάθεση του "Γιορτή", και μας τραγουδουσαν για τις Γιορτές που υπήρξαν, αλλά και για τις Γιορτές που πρέπει να υπάρχουν!


Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο κόσμος ξεπερνά τα περσινά δεδομένα!