Αν ονειρεύεστε εργένικες διακοπές μαζί με τους κολλητούς σας, υπάρχουν κάποιοι προορισμοί που δε θα σας αφήσουν ασυγκίνητους. Άλλωστε όπως λέει και το άσμα: “Γυναίκες τριγύρω πολλές, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετές.”

Φλερτάροντας στην Πάρο

Η μαγευτική Νάουσα by night είναι ό,τι πρέπει για να ξεσαλώσετε μαζί με τους κολλητούς σας. Προσφέρει αμέτρητες επιλογές για τη διασκέδασή σας και παράλληλα έχει παραλίες για όλα τα γούστα.

Σας προτείνουμε τη παραλία Pounda beach, εκεί που κάθε μέρα είναι ένα ατελείωτο πάρτι, τα σφηνάκια πάνε κι έρχονται και τα όμορφα κορίτσια, απαλλαγμένα από το άγχος της καθημερινότητας, χορεύουν σαν να μην υπάρχει αύριο.


Η αμμουδιά της Χρυσής Ακτής, από τις ομορφότερες του νησιού και η μεγαλύτερη παραλία της Πάρου, είναι πραγματικός παράδεισος. Είναι νεανική, οργανωμένη τουριστικά, σίγουρα μία από τις πλέον ανερχόμενες παραλίες του νησιού, που έχει ένα ωραιότατο beach bar, για να αράξετε με τις ώρες.

Η παραλία της Σάντα Μαρία είναι μία εκτεταμένη αμμουδιά με πεντακάθαρη θάλασσα και βρίσκεται σε απόσταση 2 χιλιόμετρα από την Νάουσα. Την προτιμούν οι surfers και μαζεύει beautiful people.


Για καμάκι στη Ρόδο

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στο νησί των Ιπποτών μεσουράνησαν τα περιβόητα «καμάκια». Βγείτε βολτίτσα στη Παλιά Πόλη, πιείτε ποτάκι στη κοσμοπολίτικη Λίνδο, πιείτε τις μπυρίτσες σας στις επτά πηγές και φλερτάρετε τις τουρίστριες στη Κοιλάδα με τις Πεταλούδες. Μην παραλείψετε να κάνετε τη βόλτα σας στο Φαληράκι, όπου όλα μπορούν να συμβούν.


Mykonoooos!

To κοσμοπολίτικο νησί των Ανέμων είναι ό,τι πρέπει για αντροπαρέες, που θέλουν να ζήσουν το μύθο τους το καλοκαίρι. Must είναι το Cavo Paradiso, το Caprice στη Μικρή Βενετία. Για φλερτ on the beach σας προτείνουμε την Ψαρρού, όπου μαζεύει τους beautiful people του νησιού.


Ξέφρενο πάρτι στην Ίο

Αράξτε στην αμμουδερή παραλία του Μυλοπότα, με τα αλατισμένα κορίτσια που χορεύουν και περιμένουν να σας γνωρίσουν, πιείτε το ποτάκι σας στη Χώρα και ζήστε τη dolce vita, μόνο για άνδρες.


Ύδρα, για χαλαρές διακοπές

Η «αρχόντισσα» του Αργοσαρωνικού είναι ότι πρέπει για κολλητούς που θέλουν να ξεκουραστούν, με καλή παρέα και θαλασσινά. Για εσάς, που σιχαίνεστε την οδήγηση, λατρεύετε τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά και θέλετε να χαλαρώσετε, η Ύδρα είναι ό,τι πρέπει.


Κάντε τη βόλτα σας στα γραφικά σοκάκια του νησιού και ξεχάστε τα κορναρίσματα, αφού εδώ, σύμφωνα με το clickatlife, τα μόνα μεταφορικά μέσα είναι τα γαϊδουράκια, οι βάρκες και τα πόδια σας.