>Μία Power Ballad με τίτλο «Χαμένος Δορυφόρος», σε μουσική που υπογράφει ο ίδιος και σε στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου είναι το πρώτο single που κυκλοφορεί από το label PowerPop Music εγκαινιάζοντας ουσιαστικά την λειτουργία του. Ο «Χαμένος Δορυφόρος» είναι προπομπός του νέου άλμπουμ του Χρήστου Δάντη που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο με τον τίτλο «Τσουβάλι»
 
Ποια είναι η PowerPop Music; Ας αφήσουμε τον εμπνευστή και δημιουργό της να πει ακριβώς αυτό που αισθάνεται: 
 
Η μουσική δεν υποτιμάται ποτέ. Η αξία της δεν αποτιμάται επίσης ποτέ. Από την πιο εύκολη, παιδαριώδη μελωδία μέχρι την πιο δύσκολη, η προσφορά της είναι ανεκτίμητη. Φανταστείτε μόνο ότι μια τόσο απλή μελωδία όπως το γνωστό "Happy Birthday to you" κάνει παρέα καθημερινά σε εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο, απ’ το 1893 περίπου που γράφτηκε σαν ένα σχολικό τραγουδάκι από δυο νηπιαγωγούς με τον τίτλο "Good Morning To All". Ποτέ δεν ξέρεις τι θ’ ανακαλύψεις ανάμεσα σε σωρούς από τραγούδια σε "δοκιμαστικά" που στέλνουν νέοι μουσικοί σε εταιρείες ή που ανεβάζουν στο you tube, με τον πόθο ότι κάποιος θα τ’ ακούσει. Είναι νέοι άνθρωποι, με ελάχιστα μηχανικά και οικονομικά εφόδια, αλλά με την τεράστια γνώση του τί συμβαίνει ΤΩΡΑ και τι ακούν οι άνθρωποι της ηλικίας τους!
 
Είναι γνωστό λίγο πολύ σε όλους πόσο αγαπώ τη μουσική σε όλες τις μορφές της. Σχεδόν με όλες καταπιάνομαι. Και η προτίμηση μου στη Rock μουσική είναι επίσης γνωστή, όπως και η αγάπη μου στους νέους μουσικούς που προσπαθούν να κάνουν κάτι σ αυτόν το χώρο.
Έτσι αποφάσισα να δημιουργήσω την PowerPop Music.
 
Μια δισκογραφική εταιρεία που θ ασχολείται κυρίως με την Rock μουσική σε όλες τις αποχρώσεις της με παραγωγές από έναν ονειροπόλο μουσικό για ονειροπόλους επίσης μουσικούς που θέλουν ν ακουστεί η "φωνή" τους.


Christos Dantis - Hamenos Doryforos (New Official 2014 Single)