Το 2014 γιορτάζει για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Σερίφου, προσφέροντας στους κατοίκους του νησιού, αλλά και τους επισκέπτες ένα πρόγραμμα υψηλής αισθητικής, γεμάτο εικόνες, νότες, κέφι και χαμόγελο. 

Το πρόγραμμα για το 2014 θα γεμίσει το αμφιθέατρο στο Θέατρο της Κάτω Χώρας, έναν ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο, ένα κοίλο κτισμένο στην πλαγιά του νησιού, μοναδικό για την απεριόριστη θέα του στο Αιγαίο. 

Το 3ο Φεστιβάλ Σερίφου κλείνει την Τετάρτη 20 Αυγούστου, στις 21.15 με τον Χρήστο Θηβαίο, στο Θέατρο της Κάτω Χώρας

Ένας από τους εμπνευστές και θεμελιωτές του Φεστιβάλ Σερίφου, ο Χρήστος Θηβαίος, μας τιμά κι εφέτος, με τη παρουσία του και μας συγκινεί, όπως πάντα, με την αγάπη του για το νησί μας. Κλείνοντας το Φεστιβάλ του 2014, θα παρουσιάσει τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του, αλλά και καινούργια τραγούδια, σε πρώτη παρουσίαση, από το άλμπουμ του, που θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες. Τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας και ερμηνευτής υψηλών επιδόσεων, ο Χρήστος Θηβαίος διαλέγει γι αυτή την τελευταία νύχτα του φεστιβάλ, τραγούδια από την 20χρονη δισκογραφική πορεία του, αλλά και επιτυχίες εκλεκτών συναδέλφων του, τραγούδια που έχει αγαπήσει. Μαζί με τους στενούς του συνεργάτες, την Βάσω Δημητρίου και τον Μάξιμο Δράκο, τα παρουσιάζει σε αυτή τη θαυμάσια και ιδιαίτερων απαιτήσεων συναυλία. 

Χρήστος Θηβαίος: κιθάρα, τραγούδι

Βάσω Δημητρίου: κιθάρα, τζουράς

Μάξιμος Δράκος: πιάνο 

Χρήστος Θηβαίος

20/8/2014

Θέατρο Κάτω Χώρας, Σέριφος

Ώρα έναρξης: 21.15

Τιμή εισιτηρίου: 10 €,

Φοιτητικό, παιδικό, πολυτέκνων: 7€.