Ποιες λέξεις όμως θα χρησιμοποιούσαμε για αυτό το φεστιβάλ;

«Ηλεκτρονική μουσική, djs, κόσμος και διασκέδαση»! Ήταν αυτό που έπρεπε για ένα τριήμερο απόλυτου ξεφαντώματος στην Αρχαία Ολυμπία που συγκέντρωσε νέους και νέες από όλη την Ελλάδα αλλά και ομάδες από το εξωτερικό σε έναν όμορφο χώρο στις όχθες του ποταμού Αλφείου!

Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή και τα όποια λάθη έγιναν συγχωρούνται από τους αμετανόητους clubbers που είδαν να ζωντανεύει, μπροστά τους ένας θεσμός απόλυτα νεανικός…

Ο ήχος ήταν εξαιρετικός και αυτό ήταν άλλωστε που απασχολούσε τους djs και τον κόσμο. Να μπορούν να ακούσουν τους αγαπημένους τους σε αξιοπρεπή ακουστική!

Ήταν ένα τεράστιο party… Μπροστά από το mainstage, στο χωριό και παντού επικρατούσε τρέλα! Όλοι χόρευαν, έπιναν και γελούσαν ενώ στα διαλείμματα βουτούσαν στο νερό και ίσως να κοιμόντουσαν καμιά δύο ώρες γιατί στην Dreamland δεν πήγε κανείς για ύπνο…


Όταν γράφαμε γι αυτό σκεφτόμασταν το Tomorrowland! Mπορεί να μην ήταν έτσι, έχει όμως όλες τις προοπτικές για να πάει πολύ ψηλά και να ακουστεί σε όλο τον κόσμο.

Ήταν η ελληνική γιορτή της house την οποία τίμησαν με την παρουσία τους, περισσότεροι από 30.000 dreamlovers και γνωστοί Έλληνες djs οι οποίοι έχουν βρεθεί στα καλύτερα clubτ της Ελλάδας και του εξωτερικού!

Σε όλη την έκταση της, η dreamland είχε διαφορετικούς χώρους στους οποίους έπαιζε και διαφορετικό είδος μουσικής. Η πρώτη έκδοση του συγκεκριμένου φεστιβάλ ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων από πλευράς επισκεψιμότητας και αχαλίνωτου clubbing!


Dreamland 2014 - Quick Preview

Ξεκίνησε την Παρασκευή 25 Ιουλίου και ολοκληρώθηκε το Κυριακή 27 Ιουλίου! Σε αυτό συμμετείχαν 30 κορυφαίοι Έλληνες djs της Dance και πολλοί περισσότεροι που ήταν στο κοινό αλλά και στα stage που πλαισίωναν το κεντρικό!

Dance show και πολλοί καλοί dancers ξεσήκωναν τον κόσμο που έμεναν για 10ωρα «ζωντανοί» να χορεύουν στους ρυθμούς του εκάστοτε dj!

Ποια djset ξεχώρισαν; Όλα… Ήταν όλοι τους πολλοί καλοί και κάποιοι έκαναν απίστευτο πανικό και κατέβαιναν κοντά στον κόσμο για να τα σπάσουν μαζί τους ενώ κάποιοι είχαν τέτοια επικοινωνία με το κοινό που ότι τους ζητούσαν το έκαναν!


Πολλοί έκαναν camping ενώ πολλοί περισσότεροι κατέβηκαν στην Dreamland τελευταία ημέρα αφού είδαν από τα social media πως η επιτυχία του φεστιβάλ βασίστηκε στην μουσική και χιλιάδες εκθείαζαν αυτή την προσπάθεια.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνολο του προγράμματος του μουσικού αυτού φεστιβάλ καλύφθηκε τηλεοπτικά και σύντομα θα έχουμε περισσότερα...

Το patrasevents.gr ήταν εκεί! Δεν θα μπορούσε να λείπει… Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες και τα πρώτα βίντεο γιατί έρχεται dreamland… θύελλα με όλα όσα έγιναν στο μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού!

Το επόμενο ραντεβού, του χρόνου το καλοκαίρι!Dreamland Festival (Ancient Olympia)Dreamland Festival @Ancient Olympia Greece 26.7.2014 -dj Kid Angelo & Zenn


Dreamland @ hot