Πήρατε εισιτήρια; Άδεια; Ενημερώσατε τους συγγενείς;

Βάζουμε το κινητό σε λειτουργία πτήσης, βάζουμε all star και τζιν, καβατζώνουμε μαγιό και πετσέτα και φύγαμε για Dreamland!

Όλα έτοιμα για μεγάλο τριήμερο φεστιβάλ που ξεκινά αύριο, Παρασκευή 25 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 27 Ιουλίου!

Αναμένεται χιλιάδες επισκέπτες να κατακλύσουν τον χώρο διεξαγωγής του φεστιβάλ οι οποίοι για 3 μέρες θα χορεύουν και θα διασκεδάζουν με τους καλύτερους εγχώριους djs της Ελλάδας!

Εκεί που αναρωτιόμουν λοιπόν, μα καλά που θα χωρέσουν όλοι στις όχθες του ποταμού Aλφειού αλλά και τι θα γίνουν τα beach bars και club το Σαββατοκύριακο αφού όλοι θα είναι εκεί κάτω, είδαμε τις πρώτες pics από τον χώρο!


Οι άνθρωποι της Dreamland έχουν να κοιμηθούν μέρες και όχι άδικα! Πρόκειται για ένα πολυδιαφημισμένο φεστιβάλ που έχει "κόψει" πολλά εισιτήρια και στο οποίο έχουν δηλώσει "παρών" μουσικοί, djs, παραγωγοί, καλλιτέχνες, χορευτές και πολλοί ακόμα!

Το ακούσατε πρώτη φορά από το patrasevents.gr και όλοι ονειρεύτηκαν διασκέδαση... tomorrowland! Kάτι μας λέει πως θα είναι εξίσου δυνατό...

Εκεί θα είμαστε και εκεί να ήσαστε! Τα υπόλοιπα αφήστε τα... στους ειδικούς!


Πως θα πάτε Dreamland!

Όσοι θα προτιμήσουν να έρθουν από:

 Εθνική Οδό Αθηνών - Πατρών - Πύργου το μόνο που έχουν να κάνουν είναι το εξής:

-Λίγο πριν μπείτε στον Πύργο περίπου 2χλμ υπάρχει μία "Διασταύρωση", εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνεχίσετε τον δρόμο σας όπως πάει και να μην στρίψετε πουθενά γιατί αλλιώς θα βρεθείτε στον Πύργο. (Άμα το κάνετε δεν χάθηκε και ο κόσμος, πιείτε και ένα καφεδάκι στις όμορφες καφετέριες του). 
- Με το που περάσετε την Διασταύρωση που σας είπαμε μπαίνετε στην Εθνική Οδό Πύργου - Ολυμπίας την ακολουθείτε στον δρόμο σας. Θα συναντήσετε κοντά στην Αρχαία Ολυμπία μια ταμπέλα όπου θα σας δείχνει Ευθεία για Τρίπολη και Δεξιά για Αρχαία Όλυμπία, συνεχίζεται Ευθεία!
- Σε 7 περίπου χιλιόμετρα συναντάτε το χωριό Λιναριά το περνάτε και μετά από λίγο θα συναντήσετε μία Εκκλησία και μία διασταύρωση, απλά είσαστε 1,5 χιλιόμετρο από το φεστιβαλ! Περνάτε την διασταύρωση και σε περίπου 1.5 χλμ κάνετε δεξιά.

Εθνική Οδό Κορίνθου - Τρίπολης:

-Μετά τα διόδια της Νεστάνης κάνετε Δεξία (Υπάρχει Ταμπέλα), μπαίνετε στην Επαρχιακή Όδο Τρίπολης - Πύργου και θα τον ακολουθήσετε για περίπου 100 χλμ.
-Προς το τέλος της Διαδρομής καθώς φτάνετε προς Dreamland θα συναντήσετε τα χωριά Βασιλάκι και μετά το Λούβρο. Όταν περάσετε το Λούβρο και κατεβείτε προς τα κάτω 2 χλμ θα συναντήσετε μία διχάλα! Εκεί θα κάνετε ΑΡΙΣΤΕΡΑ και στην συνέχεια μετά από λίγα μέτρα Δεξιά!
-Προχωράτε 2χλμ κάνετε δεξιά και φτάσατε!