Βασίλης Παπακωνσταντίνου
“Πάντα εδώ...”

01 Αυγούστου 2014
Λιμάνι Κατακόλου (προβλήτα 1)

“Πάντα εδώ...”, όπως δηλώνει και ο τίτλος της καλοκαιρινής του περιοδείας που θα τον φέρει ξανά σε επαφή με το αγαπημένο του κοινό την 01 Αυγούστου 2014 στο πανέμορφο λιμάνι Κατακόλου. 
Το φετινό καλοκαίρι βρίσκει για άλλη μια φορά τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο δρόμο. Με την μπάντα και τα τραγούδια του, τα πολύτιμα εφόδια μιας διαδρομής με ανοιχτό ορίζοντα και πολλά χιλιόμετρα ακόμα. 
Ο πλέον αγαπητός συναυλιακός καλλιτέχνης των τελευταίων σαράντα χρόνων, διατηρεί σταθερά δυνατή την φλόγα της σκηνικής του παρουσίας και μας προσκαλεί σε μια συναυλία που θα προσφέρει συγκίνηση και δυναμισμό, εκτόνωση και σκέψη. 
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου κουβαλάει πάντα την κληρονομιά των συνεργασιών του, με σπουδαίους συνθέτες, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Λοίζος, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Νικόλας Άσιμος μεταξύ άλλων και έχει τραγουδήσει ποιητές όπως ο Τάσος Λειβαδίτης, ο Νίκος Καββαδίας, ο Αλκης Αλκαίος, ο Κώστας Καρυωτάκης αλλά και σπουδαίους στιχουργούς όπως ο Κώστας Τριπολίτης και ο Οδυσσέας Ιωάννου. 
Με μια φωνή που ηχεί μοναδικά τρυφερή και άλλες στιγμές ανατριχιαστικά εκρηκτική με την γνήσια ροκ σκηνική του παρουσία ξέρει να στήνει πάντα συναυλίες που στάζουν ιδρώτα και έχουν κάθε φορά απρόβλεπτο χαρακτήρα. 
Καλοκαίρι του 2014: ο Βασίλης είναι και φέτος “πάντα εδώ...” επιλέγοντας πάντα να είναι αιχμηρός στον λόγο του, είτε κοινωνικός είτε ερωτικός. μέσα από τα τραγούδια και τις συναυλίες του. 

Μαζί του οι:
Αντρέας Αποστόλου – πιάνο
Στέφανος Δημητρίου – ντράμς 
Βαγγέλης Πατεράκης – μπάσο
Μαίρη Μπρόζη - βιολί / τραγούδι
Γιάννης Αυγέρης - κιθάρα / φωνητικά
Φρόσω Στυλιανού - τραγούδι / φωνητικά
Γιάννης Δίπλας – επιμέλεια φώτων
Αλέκος Μπίτος – επιμέλεια ήχου 
Ενορχήστρωση : Αντρέας Αποστόλου

.
Προπώληση: 10€ 
Κατάστηματα Γερμανός Πύργος-Αμαλιάδα
Μουσικός οίκος Παυλίδη Πύργος
Βιβλιοπωλείο Κορκολής Πύργος
Βιβλιοπωλείο Πανόραμα Αμαλιάδα
Κουρείο Β. Ρούτση Αμαλιάδα
Ρόδο καφέ Αρχαία Ολυμπία 
Liquid Κρέσταινα 
Arte cafe Κατάκολο

Στην είσοδο 12€

Πληροφορίες 6944231633

*Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00
*Θα υπάρχει μετακίνηση με επιστροφή από το ΤΕΙ Πύργου προς το Κατάκολο
*Στον χώρο θα έχει καρέκλες και θα λειτουργήσει κυλικείο. 
*Δωρεάν πάρκινγκ στην προβλήτα 1 (τέρμα Λιμένα,μετά τα μαγαζάκια)