Κάθε άλλο παρά ανταποκρίθηκε ο κόσμος στα εμπορικά καταστήματα που επέλεξαν να ανοίξουν αυτή την Κυριακή. Κάτι η ζέστη, κάτι η αργία της ημέρας οι περισσότεροι Πατρινοί προτίμησαν να πάνε για μπάνιο από το να πάνε για ψώνια.

Η κίνηση που υπάρχει μέχρι στιγμής από το πρωί της Κυριακής στην αγορά της Πάτρας είναι αρκετά υποτονική. Τα περισσότερα άλλωστε εμπορικά καταστήματα στο κέντρο δεν άνοιξαν καν. Μόνο ορισμένα στην οδό Κορίνθου, στη Μαιζώνος και στην Αγίου Νικολάου, στο στενό πυρήνα του κέντρου της Πάτρας.

Το πρωί της Κυριακής πάντως πραγματοποιήθηκε η κινητοποίηση των  εμποροϋπαλλήλων στην οδό Αγίου Νικολάου και η συγκέντρωση διαμαρτυρία τους για την προοπτική του ανοίγματος των καταστημάτων όλες τις Κυριακές.

Ο κόσμος λοιπόν προτίμησε να μην χάσει τα μπάνιο του την Κυριακή, με τους εμπόρους που επέλεξαν να ανοίξουν τα καταστήματα τους να ευελπιστούν ότι το απόγευμα θα υπάρξει κάποια κίνηση. Να σημειωθεί ότι οι εκπτώσεις συνεχίζονται και οι προσφορές των καταστημάτων είναι αρκετά καλές.