Ο Θανάσης Βισκαδουράκης σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε πώς είναι για εκείνον ο ιδανικός γάμος και αν σκέφτεται σύντομα να κάνει δική του οικογένεια.

Θέλεις να κάνεις οικογένεια;

«Θα σου πω ένα ωραίο περιστατικό που έζησα φέτος στο θέατρο της Νέας Μάκρη. Στο τέλος της παράστασης ήρθε ένας τρελός με χαρτί τρελοκομείου βλέποντας εμένα στη σκηνή να κρατώ σφιχτά στην αγκαλιά μου ένα μωρό και να του τραγουδάω, ήρθε και μου είπε "Βισκαδουράκη να σε χαίρονται τα παιδιά σου, είναι πολύ τυχερά που έχουν εσένα πατέρα" και του απαντάω: "Αδερφέ δεν έχω παιδιά και τότε μου λέει: "Να κάνεις! Θα γίνεις άξιος πατέρας". Και μου λέει η Δήμητρα συγκινημένη "Τελικά ισχύει. Από μικρό και από τρελό μαθαίνει την αλήθεια". Τελευταία το σκέφτομαι πιο έντονα. Με πιέζει και η Δήμητρα και οι φίλοι μου να παντρευτώ γιατί πια δεν είμαι νέος, είμαι κ@@όγερος, έχω περάσει κατά πολύ τα 40...».

Σίγουρα θα κάνεις θρησκευτικό γάμο.

«Ναι, με Δεσπότη και κουμπάρο. Ονειρικός γάμος για μένα είναι να συνθέσω το παρελθόν με το παρόν. Να με παντρέψει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, παρουσία των μοναχών Ολυμπίας και Φοίβης και των υπολοίπων παιδιών του Ορφανοτροφείου, στη Θήβα. Είμαι ο μοναδικός μέχρι τώρα από τα παιδιά που δεν έχει επιστρέψει στον... τόπο του εγκλήματος. Νομίζω ότι τους το οφείλω», δήλωσε στο περιοδικό «YOU».