H αφετηρία τους ήταν το λιμάνι της Πάτρας, αρχές Ιουνίου! Με την συμμετοχή και Πατρινών πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Open Regatta Fiesta 2014…

Πρόκειται για την γιορτή της ιστιοπλοϊας όπου λάτρεις της θάλασσας συναντήθηκαν για να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία διακοπών για τέσσερις ημέρες σε επτά από τους προορισμούς του Ιονίου. Όλοι μαζί ανακάλυψαν όμορφες θάλασσες και ανεξερεύνητη φύση ενώ κολύμπησαν νέα σημεία που δεν υπάρχουν καν στον χάρτη.

Παρέες των έξι και οκτώ ατόμων είχαν τη δυνατότητα, ουσιαστικά, να ναυλώσουν το δικό τους σκάφος και να γνωρίσουν καινούριους φίλους εν πλω!


Τις μέρες ταξιδεύαν όλα τα σκάφη μαζί, ενώ το βράδυ γινόνταν όλη μια παρέα στα σημεία όπου διανυκτερεύανε. Από την Πάτρα στην Λευκάδα, ανακαλύψανε τον Σκορπιό, το Μεγανήσι, το Φώκι, το Φισκάρδο, τον Καστό. Τον Ατόκο και τον Κάλαμο! 

Οι στάσεις και οι διανυκτερεύσεις είχαν σχεδιαστεί ώστε οι συμμετέχοντες να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις προμήθειές τους, να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους και να γευματίσουν στα πιο όμορφα μέρη του Ιονίου. 

Το σύνθημα που μονοπώλησε τις αναμνήσεις των συμμετεχόντων ήταν «Όσο πιο πολλοί, τόσο πιο πολύ»! Γιατί δεν το κάνετε και εσείς; Εναλλακτικές διακοπές που θα σας μείνουν αξέχαστες!