Κάνουν πεζοδρόμιο στην Αγίου Νικολάου! Και που να έκαναν; Όσο πιο κεντρικά, τόσο πιο καλά... 

Εν τω μεταξύ εκεί έχει και δροσιά...

Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό εμείς σας θέλουμε "σπίρτα" αφού ξέρετε πως μιλάμε για το αγαπημένο μας στέκι, το Due Piani που το γουστάρουμε πολύ στην καλοκαιρινή του εκδοχή!

Έχει ωραίο menu και δροσιστικό, μπύρες λες και βγήκαν από την κατάψυξη ενώ το πρωί έχει τόση ωραία ατμόσφαιρα που μπορεί να χαζεύεις τον κόσμο που πηγαινοέρχεται, απολαμβάνοντας το espreso σου με χαμηλή μουσική για ώρες!


Κάνουν πεζοδρόμιο τα πρωινά...

Γιατί ξέρουν πως το κέντρο της Πάτρας, που δεν το λέμε μόνο εμείς αλλά όλη η Ελλάδα είναι από τις πιο ωραίες πόλεις, είναι πιο όμορφο το καλοκαίρι και ακόμα πιο υπέροχο λίγο μετά την ανατολή του ήλιου που ο οι ακτίνες του, ίσα-ίσα που φτάνουν την Άνω πόλη... 

Στην σκιά των πολυκατοικιών θα χαλαρώσεις και θα ξεκινήσεις ευχάριστα την μέρα σου!

Είναι και τα γλαστράκια που "κλείσουν" την αυλή του Due Piani, εύστοχα και νομίζεις πως είσαι στην αυλή του σπιτιού σου... Πως να πάνε μετά στραβά τα πράγματα; Θα κυλήσουν όμορφα γιατί θα πεις και μια καλημέρα στο προσωπικό και θα λάβεις πίσω ένα ειλικρινές χαμόγελο που αρκεί!

Μην είμαστε και πλεονέκτες!


Την νύχτα είναι "αλλιώτικα"...

Αλλιώτικα γιατί δεν έχει βαβούρα αλλά χώρο να "τραπεζωθείς" με την παρέα σου, ή να την βγάλεις το έτερον σου ήμισυ και να πείτε μια δυο κουβέντες να φάτε ωραίο φαγητό (μην ξεχνάτε την σούπερ ενισχυμένη πίτσα) και να νιώσεις το "καλοκαίρι στην πόλη" που έχει άλλα μαγεία...

Έχει chill out και γέλιο που ακούγεται μέχρι την Ηφαίστου αφού όλοι είναι γύρω γύρω σε θάλασσες και ακρογιαλιές! 

Μην ντυθείς πολύ καλά... Όμορφα μεν, απλά δε... Πάρε λίγα χρήματα αφού δεν θα χαλάσεις και κανένα σπουδαίο ποσό για όλα αυτά και αφού πάρεις δυνάμεις στο διώροφο της Αγίου Νικολάου και Κορίνθου περπάτησε και κάνε και αλλού... πεζοδρόμιο!