Πεθαίνει η διασκέδαση στην Πάτρα ή βρίσκεται σε μια περίοδο κάμψης; Τα νυχτερινά κέντρα αδειάζουν το ένα μετά το άλλο, τα ενοίκια πέφτουν με αργούς ρυθμούς και ένας από τους ακριβότερους δρόμους της Πάτρας, έχει χάσει την αίγλη του.

Η οδός Ποσειδώνος στο Ρίο, θυμίζει άδειο κουφάρι πέραν φυσικά των club-café-bar-restaurant που λειτουργούν κανονικά και παλεύουν με τα λουκέτα…

Μήπως τελικά αυτό μας «έφαγε»; Το ότι τα μαγαζιά δεν έχουν ταυτότητα; Είναι λίγο απ’ όλα;

Είναι μια άποψη που επικρατεί γενικότερα αλλά όχι απαραίτητα η αλήθεια! Σίγουρα την αλήθεια την ξέρει ο εκάστοτε επιχειρηματίας που αναγκάστηκε να κλείσει και μαζί με αυτόν και ένα κομμάτι της νυχτερινής διασκέδασης στην Πάτρα!

Στεναχώρια, νοσταλγία ή ανακούφιση πως τελικά έγινε ξεσκαρτάρισμα;

Το PatrasEvents.gr φωτογράφισε μια μέρα τα μαγαζιά εκείνα που έκλεισαν ξαφνικά!


Αλήθεια έχετε περάσει από εκεί μια βροχερή μέρα; Ανατριχιάζουν λίγο αυτά τα ακίνητα που είναι γεμάτα σκουπίδια, μπάζα και δέντρα που στην σκιά τους θυμάσαι πως έπινες cocktail πριν από χρόνια!

Δεν τα θυμάμαι καλά εκείνα τα μαγαζιά όμως τα περισσότερα έχουν ακόμα την ταμπέλα τους!

Η2Ο γράφει και θυμάμαι που στέκονταν στην ουρά για να μπουν σε ένα παράδοξο για την τότε περίοδο μαγαζί. Ένα κλειστό μαγαζί ανάμεσα στα πολλά οpen air της περιοχής!


Δεν μιλάω για δεκαετίες πίσω... Αλλά για πριν από μερικά χρόνια προ κρίσης βέβαια που φεύγαμε από το σπίτι με μετρημένα χρήματα για να πληρώσουμε την είσοδο και να μπούμε στo club!

O καθένας έχει άλλωστε μια ιστορία να διηγηθεί για ένα hangover ή ένα φλερτ με την μπαργούμαν! Έκλεισαν και δεν θέλουμε να κάνουμε "μνημόσυνο" απλά να θυμηθούμε ωραίες στιγμές και να προβληματιστούμε ίσως... 

Αν και την δεδομένη στιγμή θα έπρεπε κάποιος να θίξει και το θέμα υγιεινής! Διασκεδάζουμε εκεί και είναι περιοχή-βιτρίνα της Πάτρας, μήπως να κάναμε ένα "γενικό" καθάρισμα;