Οι Μag, δηλαδή, ο Μάκης και ο Άγγελος, που είναι από την Πάτρα ξεκίνησαν δυναμικά την καριέρα τους πριν από ένα χρόνο περίπου με ένα όμορφο τραγούδι και καλαίσθητο video clip!

Είναι το “Ασε με” που «έκλεψε» τις καρδιές όλων. Οι ταλαντούχοι και φιλόδοξοι Mag ένα χρόνο μετά έχουν εισβάλλει για τα καλά στην μουσική, βιομηχανία.

Το πρώτο τους τραγούδι και video clip που αδιαμφισβήτητα είναι μία πολύ καλή δουλειά, που δείχνει παράλληλα πως έχουν όρεξη για καλές παραγωγές εδώ και λίγες μέρες παίζει στο MtvGreece.

Eίναι πολύ σημαντικό το γεγονός αφού το πολύ γνωστό MTV παίζει συνεχώς το clip τους (και σε καλές ώρες) που τα γυρίσματα του οποίου, έγιναν στην Πάτρα και φέρει υπογραφή του View Productions.

Πρόκειται για μια δουλειά εξ ολοκλήρου από την Πάτρα αφού την σκηνοθεσία έχει ο Χρήστος Ορτέντζιο, την δ/νση φωτογραφίας ο Κώστας Φασουλάς, το styling η Nέλλα Ιωάννου, την παραγωγή και ενορχήστρωση ο Αντώνης Μέρμελας και φυσικά την μουσική και τους στίχους επιμελούνται οι “Mag”.

Το MTV παίζοντας συνεχώς μουσικά video καταφέρνει να αναβαθμίσει τη δύναμη της εικόνας του προβαλλόμενου καλλιτέχνη.

Αν συνδυαστεί με το γεγονός πως εξαιτίας του περιορισμένου χρόνου που υπάρχει σε ένα τηλεοπτικό σταθμό έχει καταφέρει τη γιγάντωση της επιτυχίας συγκεκριμένων και λίγων καλλιτεχνών που πρόβαλλε συνεχώς τα video clips τους σίγουρα μιλάμε για κάτι μεγάλο.

Ελπίζουμε μέσα σε αυτούς να είναι και οι Mag, γιατί το αξίζουν και γιατί όντως είναι ένα καλό τραγούδι.

Σύντομα μάλιστα ετοιμάζουν ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και νέα τραγούδια!

Αναμένουμε...


MAG - ASE ME | OFFICIAL MUSIC VIDEO