Μετά το Grande σουξέ και τα συνεχόμενα sold out στην ακτή της οδού Πειραιώς η "Αγία Τριάδα" Σαββόπουλος-Μαχαιρίτσας-Μουζουράκης πήραν βαλίτσες και έβαλαν πλώρη για να ζήσουν το μουσικό τους καλοκαίρι με τις συναυλίες τους, αρχής γεννωμένης με αυτή στο λιμάνι Κατακόλου.

Η μεγάλη συναυλία έγινε στο "Arte café katakolo” το βράδυ της Παρασκευής! Στο νέο αυτό χώρο έδωσε αρκετός κόσμος το παρών, που είχε την δυνατότητα να καθίσει να απολαύσει τους αγαπημένους του!

Ο Διονύσης Σαββόπουλος είναι εγγύηση για μια επιτυχημένη παράσταση που εμπεριέχει πολλά είδη τέχνης μαζί.Την φανταστική βραδιά έζησαν 1.500 περίπου θεατές σε ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα για πάνω από δύο ώρες αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις…


Καθ'όλη την διάρκεια της βραδιάς ακούστηκαν πολλές γνωστές επιτυχίες, γνώριμοι ήχοι και αγαπημένες μελωδίες, παλιά και νέα τραγούδια!

Σημαντικό ήταν πως σε αυτή την συναυλία με έντονα συναισθήματα και μοναδικές συγκινήσεις συμμετείχε τραγουδώντας ο κόσμος...


Πάνος Μουζουράκης - Διονύσης Σαββόπουλος στην σκηνή!


Με το "Madame" ξεκίνησε να τραγουδά ο Πάνος Μουζουράκης!


Ο Μαχαιρίτσας ξεκίνησε να τραγουδάει το «Πόσο σε θέλω» και όλοι "ερωτεύτηκαν"!


Ο Διονύσης Σαββόπουλος με τη σειρά του εμφανίστηκε στη σκηνή και «ταξίδεψε» το κοινό σε μία άλλη εποχή!

Στο τελευταίο «κομμάτι» της συναυλίας οι τρεις τραγουδιστές βρέθηκαν και πάλι όλοι μαζί στη σκηνή κάνοντας ένα εξαιρετικό κλείσιμο. 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: