ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ : (διαδικτυακά) VIVA / (κατά τόπους καταστήματα) PUBLIC - IONAS - βιβλιοπωλεία ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ - και σε επιλεγμένα σημεία και συνεργάτες ανα την Ελλάδα.

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
-ΜΟΝΟΗΜΕΡΟ 15€
-3ΜΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΠΙΝΓΚ 40€
-3ΜΕΡΟ ΜΕ ΚΑΜΠΙΝΓΚ 50€
-VIP TICKET 150€ (υπάρχει προσφορά μέσω VIVA με 100€)

***MAIN STAGE LINE UP***
(ώρες λειτουργίας 07.00 μ.μ. εως 06.30 π.μ.)

(Η παρουσίαση γίνεται με αλφαβητική σειρά και σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί το ακριβές πρόγραμμα)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ

ADRIANOS PAPADEAS / AGENT GREG / BANG LA DECKS / GEORGE SERAGOS / GUS & BONSO / MOSSEL / NO RABBITZ / DJ PETE / PLAYMEN / THE MODE / VANPHIL

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ

ANGEL STOXX / CHRISTIAN CAMBAS / CLEOPATRA FYNTANIDOU / G PAL / DJ GOGOS / HECTOR / HOUSE TWINS / JOHNNY GERONTAKIS / KID ANGELO / MICHAEL TSAOUSOPOULOS / ZENN

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ

ANNA MARIA X / ANTONIS DIMITRIADIS / CHRIS IDH / DINO MFU / DOUSK / GEORGE SIRAS / MS LEFKI / NIKKO SUNSET / PETE CAVE / SLICK BEATS / 12 TONES***OTHER STAGES*** 
(ώρες λειτουργίας 12.00 μ.μ. έως 06.00 μ.μ.)


ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ

stage 1 : LIGHTWAVERADIO STAGE
LINE UP : DEMI CASE / TOTI LWR / VAGGELIS PAPAPOSTOLOPOULOS / DIMITRIS GALANOS / PANAGIOTIS MOUZAKIS / PANAGIOTIS GIANNAKOULIAS 

stage 2 : info soon

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ

stage 1 : SHOW ME LOVE STAGE
info soon

stage 2: BEST FM 97.3 
LINE UP: ANASTASIA MANTZARI / ELIAS FASSOS / GEORGE CHANTZIS / GEORGE VIGOPOULOS / THEMIS FLESSAS / QMARK / GIANNIS GIANNOULIS / THE JACKAL

ΚΤΕΛ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΣ DREAMLAND ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ!

ΠΕΜΠΤΗ 24/07/2014

Αναχώρηση από: Θεσ/νίκη (10:00) – Λάρισα (12:00) – Λαμία (13:45)
Αναχώρηση από: Αθήνα (14:00)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/07/2014

Αναχώρηση από: Θεσ/νίκη (09:45) – Λάρισα (11:35) – Λαμία (13:30)
Αναχώρηση από: Γιάννενα (13:15), σταθμός αναχώρησης: Ξενοδοχείο Epirus Palace
Αναχώρηση από: Καλαμάτα (15:00)
Αναχώρηση από: Πάτρα (15:00)
Αναχώρηση από: Αθήνα (10:00) και (12:00)

Σημείωση : Τα λεωφορεία θα αναχωρούν από τους σταθμούς του ΚΤΕΛ. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επιδεικνύουν το εισιτήριο εισόδου του φεστιβάλ ή κάποιο επίσημο αποδεικτικό, για να ισχύουν οι μειωμένες τιμές.

ΤΙΜΕΣ ΜΕ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ (Δευτέρα 28/07)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ_50€
ΑΘΗΝΑ_25€
ΠΑΤΡΑ_10€
ΚΑΛΑΜΑΤΑ_10€

Το πρώτο μεγάλο Φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής και πολιτιστικών δρώμενων έρχεται στην Αρχαία Ολυμπία, στην παγκόσμια κοιτίδα των Ολυμπιακών Αγώνων και Ιδεωδών, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας της Δυτικής Ελλάδος.

Σκοπός του Φεστιβάλ είναι η χωρίς όρια συνεργασία όλων των ειδών μουσικής, τέχνης και πολιτισμού, καθώς και η ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων για μια οικολογική αφύπνιση και ευαισθητοποίηση.

To Dreamland Festival πρόκειται για ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό για τα Ελληνικά δεδομένα Φεστιβάλ, που φιλοδοξεί να κερδίσει μια σημαντική θέση στα διεθνή πολιτιστικά δρώμενα.

Το Dreamland Festival θα συγκεντρώσει πάνω από 30 κορυφαίους Έλληνες dj της dance μουσικής, τους οποίους θα πλαισιώνουν χορευτές με ιδιαίτερα show, θα αποτελέσει αφετηρία για συμμετοχικά δρώμενα με κύριο στοιχείο την προάσπιση του Ολυμπισμού, καθώς και θα συμβάλλει σε μεγάλο μέρος στη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος μέσα από δημιουργικές ενημερώσεις.

Το Dreamland Festival θα λάβει χώρα από 25 έως και 27 Ιουλίου 2014, στην OLYMPIA LAND δίπλα στις όχθες του ποταμού Αλφειού, στην Αρχαία Ολυμπία.

Η Αρχαία Ολυμπία, η γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι από τους πλέον γνωστούς προορισμούς στην Ελλάδα και ένα από τα πιο ισχυρά brandname παγκοσμίως.

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν πάνω σε εθελοντικές δράσεις και να λάβουν μέρος σε διαδραστικά εργαστήρια για την οικολογία, την τέχνη και τη φιλοσοφία, καθώς και σε αθλητικές δραστηριότητες στον Αλφειό ποταμό (καγιάκ, rafting,hydrospeed, κτλ).