Πλήθος κόσμου στον Ναό της Αγίας Τριάδας στην υποδοχή της εικόνας της Παναγίας της Μονής των Νοτενών

Με λαμπρότητα έγινε το απόγευμα της Τετάρτης η υποδοχή της εικόνας της Παναγίας της Μονής των Νοτενών Αχαΐας.

Πλήθος πιστών έδωσε το παρών στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πατρών όπου έγινε η υποδοχή του θρησκευτικού κειμηλίου στο πλαίσιο των εγκαινίων για τα 100 χρόνια λειτουργίας του Ναού.

Την Ιερά εικόνα υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος με την συμμετοχή κληρικών από Ενορίες της πόλεις, αλλά και εκπρόσωποι πολιτειακών φορέων της Πάτρας και της περιοχής.

Το παρών έδωσε μεταξύ άλλων και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας. Την εικόνα συνόδευε ο καθοδηγούμενος της Μονής Αρχιμανδρίτης Ιερώνυμος Διαμαντόπουλος.

Η εικόνα τέθηκε σε προσκύνημα με πλήθος πιστών να συρρέει στον Ναό με ευλάβεια και συγκίνηση για να προσκυνήσει, ενώ μέχρι την Κυριακή στις 13 του μήνα όπου θα παραμείνει στο στολισμένο Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας θα πραγματοποιηθούν σειρά θρησκευτικών εκδηλώσεων από την Μητρόπολη Πατρών, αλλά και από την Ενορία.  

Δείτε φωτογραφίες από το σάιτ της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.