Βρίσκεται πλέον στην 133η θέση της παγκόσμιας κατάταξης - Έχει δεχθεί πρόταση για αγώνα στο εξωτερικό, μέσα στο καλοκαίρι

Ολοένα και ανεβαίνει «σκαλιά» στο διεθνές στερέωμα της  επαγγελματικής  πυγμαχίας ο Πατρινός Τάσος Μπερδέσης που βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και  διανύει σίγουρα τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του.

Ο Πατρινός πυγμάχος μετά τις νίκες που κατάφερε με ΚΟ στο «The Battle 11» σκαρφάλωσε στην 133 θέση της παγκόσμιας κατάταξης, θέση που τον καθιερώνει, όχι μόνο στην κορυφή της επαγγελματικής πυγμαχίας στον ελληνικό χώρο, αλλά σαν έναν πυγμάχο που έχει όλες τις προδιαγραφές για να κάνει μία μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τους κύκλους του “The Battle 11” ο Πατρινός πυγμάχος έχει δεχθεί την πρώτη του πρόταση στην επαγγελματική του καριέρα για παιχνίδι στο εξωτερικό.

Η πρόταση που του έχει γίνει αναφέρεται σε παιχνίδι που είναι να γίνει στο εξωτερικό μέσα στο καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτονται για την ώρα περισσότερες λεπτομέρειες. Η εταιρία πάντως που μανατζάρει τον Πατρινό πυγμάχο εξετάσει την πρόταση και θα απαντήσει αναλόγως.


Στην 17η θέση η Μαρία Σεμετζόγλου

Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά τους αθλητές του «The Battle» αξίζει να γίνει λόγος για την ολοένα και ανερχόμενη Μαρία Σερμοτζόγλου που έφτασε μετά της νίκες της στο νούμερο 17 της παγκόσμιας κατάταξης, μόλις τρεις θέσεις πίσω από την άλλη μεγάλη Ελληνίδα επαγγελματία πυγμάχο Αρετή  Μαστροδούκα.

Μέσα σε 7 μήνες η Μαρία Σεμερτζόγλου και σε 5 μήνες ο Τάσος Μπερδέσης, από την ήμερα που έβγαλαν την επαγγελματική τους κάρτα υπό το managment της "one2", έχουν κάνει ρεκόρ ανάδειξης στην παγκόσμια επαγγελματική λίστα.

Πλέον όπως αναφέρει και ο υπεύθυνος του «The Battle» Στέφανος Κωνσταντινίδης και δυο λειτουργούν επαγγελματικά και είναι ετοιμοπόλεμοι για όποια πρόταση και να τους έρθει.