Ο Σύλλογος για την Ψυχική Υγεία – ΣΟΨΥ Πάτρας για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνει το 2ο Θερινό Κάμπινγκ Ενδυνάμωσης που θα διεξαχθεί από τις 25 έως τις 30 Ιουλίου στην Κλειτορία Καλαβρύτων, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαβρύτων, με τίτλο ΣΥΝαντιόμαστε, ΣΥΝταξιδεύουμε, ΣΥΝομιλούμε, ΣΥΝυπάρχουμε…»  .

Πρόκειται για μια δράση κατά τη διάρκεια της οποίας πενήντα ψυχικά πάσχοντες, δωρεάν, θα συναντηθούν, θα ανταλλάξουν απόψεις, θα οραματιστούν την βελτίωση της ποιότητας ζωή τους, με απώτερο στόχο την ενδυνάμωση και την ενίσχυση της ψυχοκοινωνικής τους αποκατάστασης. Kατά τη διάρκεια του CAMP θα διεξαχθεί ένα οργανωμένο πρόγραμμα με workshops από επαγγελματίες στο χώρο της ψυχικής υγείας.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ΣΟΨΥ Πάτρας είναι Σύλλογος αυτοοργάνωσης και αυτοεκπροσώπησης ψυχικά πασχόντων και των οικογενειών τους και δεν επιχορηγείται από κανένα κρατικό φορέα.

 Ο ΣΟΨΥ Πάτρας απευθύνεται στην κοινότητα και ζητά την έμπρακτη κοινωνική αλληλεγγύη όσων επιθυμούν να συμβάλλουν στη παραπάνω δράση μέσω  οικονομικής ενίσχυσης στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Όμιλος Πειραιώς 6129 – 010140 -778

ή

Απευθείας στα γραφεία του Συλλόγου Σισσίνη 6