Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά και ένα event που δεν πήρε τις διαστάσεις που έπρεπε!

Την περασμένη Παρασκεύη 5 από τα μουσικά σχήματα του διάσημου σχολείου αρρένων από την Αυστραλία στα πλαίσια τεσσάρων συναυλίών στην Ελλάδα και Ιταλία, βρέθηκαν  στο Θεατράκι της Πάτρας!

Το Brisbane Grammar School είναι ένα ανεξάρτητο δευτεροβάθμιο σχολείο αρρένων που βρίσκεται σε ένα υπέροχα διαμορφωμένο τοπίο στο κέντρο του Brisbane, την πρωτεύουσα του Queensland στην Βόρειο Αυστραλία.

Εκεί φοιτούν αγόρια ηλικίας 11 εως 17 ετών και το σχολείο αριθμεί αυτή τη στιγμή γύρω στους 1400 μαθητές. Η ίδρυσή του το 1868 το καθιστά ένα από τα παλαιότερα ιδιωτικά σχολεία του Queensland.

Το σχολείο έχει να επιδείξει μακρά παράδοση υψηλών ακαδημαϊκών και πολιτιστικών επιδόσεων. Μέσα από πρώτης τάξεως υποδομές και μια σύγχρονη εκπαιδευτική προσέγγιση καλλιεργείται στους μαθητές η ικανότητα και ο ενθουσιασμός που προαπαιτείται για μια ανεξάρτητη δια βίου μάθηση μετά το πέρας των σπουδών.

Η συναυλία έγινε με την συμμετοχή της Φιλαρμονικής ορχήστρας της "Πολυφωνικής" ενώ την διεύθυνση είχε ο αρχιμουσικός Γιώργος Μπουρδόπουλος!

Ήταν μια μαγική βραδιά την οποία έζησε και ο συμπολίτης μας, Παναγιώτης Παπαθεοδωρόπουλος! Οι φωτογραφίες που έβγαλε... μοναδικές!