Δύο μοναδικές συναυλίες βασισμένες στα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη - Συμμετέχουν Δήμητρα Γαλάνη και Ελευθερία Αρβανιτάκη

Στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου θα ακουστούν τα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη, με την προσωπική εκδοχή του Πατρινού μουσικού Βασιλικού, όπως αυτή έχει εκφραστεί στο περίφημο πλέον δίσκο του «Sunday Cloudy Sunday».

Η «Συννεφιασμένη Κυριακή» στην οποία παραπέμπει η δουλειά του Βασιλικού θα σκεπάσει με τους ήχους της το Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, την Παρασκευή και το Σάββατο στις 12 Ιουλίου.

Ο δίσκος του Πατρινού μουσικού έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο μουσικόφιλο κοινό. Θρυλικά τραγούδια, υλικό πολύτιμο και αναπόσπαστο μέρος της ελληνικής μουσικής ιστορίας του 20ού αιώνα, δημιουργημένα από μία ιδιοφυία του πενταγράμμου που μετασχημάτισε το ρεμπέτικο σε λαϊκό τραγούδι, ζουν τώρα μια δεύτερη ζωή…

Η ποπ κουλτούρα μπολιάζει με επιτυχία το λαϊκό  τραγούδι, καθώς ο Βασιλικός, χαράσσοντας την δική του διαδρομή, σε ένα σύγχρονο τραγούδι που αναζητάει τους δικούς του διαδρόμους , δεν διστάζει να αναμετρηθεί δημιουργικά με την τεράστια αξία του πρωτότυπου. Συμμετέχουν στη συναυλία οι μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού, Δήμητρα Γαλάνη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη.


Συννεφιασμένη Κυριακή - Vassilikos


Ακρογιαλιές Δειλινά - Vassilikos


Το Γράμμα - Vassilikos