Φέτος εκτός από τα παρεάκια που πηγαίνουν από Πάτρα στο μεγαλύτερο κατασκηνωτικό φεστιβάλ, ευελπιστούμε και θέλουμε να δούμε τουλάχιστον μία αν όχι και τις δύο Πατρινές μπάντες που διαγωνίζονται για να ανέβουν στην κεντρική σκηνή του River.

Για πρώτη φορά το πρόγραμμα της κεντρικής σκηνής του 36ου River Party θα "ανοίξει" με τις 10 πιο φρέσκες νεανικές μπάντες, που θα ξεχωρίσουν από το διαγωνισμό.

Γι αυτό στηρίζουμε τα Πατρινά συγκροτήματα Void Droid και Fuel Eater για να ανέβουν -για πρώτη χρονιά- στην κεντρική σκηνή, ανοίγοντας δυναμικά το πρόγραμμα του 36ου River Party.

Οι μπάντες είναι:


Void Droid - heavy rock / southern metal

Οι Void Droid είναι ένα heavy rock/southern metal σχήμα με έδρα την Πάτρα. Δημιουργήθηκαν τον Οκτώβρη του 2012 καί ξεκίνησαν να γράφουν την δικιά τους μουσική διαμορφώνοντας παράλληλα τον ήχο τους . Μετά από κάποιες live εμφανίσεις ,τον Μάρτιο του 2013 ηχογράφησαν το 1ο τους Demo, ενώ τον Μάιο του 2013 με νέο μπασίστα πλέον, άνοιξαν το live των Planet Of Zeus στην Πάτρα.Από τέλη Αυγούστου 2013,ακολούθησε ένα mini greek tour σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος μαζί με πολλούς φίλους και στο τέλος αυτού άνοιξαν τους Orange Goblin στην Πάτρα.Στόχος της μπάντας είναι η ηχογράφηση του πρώτου της full length-album μέσα στο 2014.


Fuel Eater - Stoner/Southern rock

Οι Fuel Eater είναι ένα φοιτητικό συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2012 στην πόλη της Πάτρας και μετράει αρκετές live εμφανίσεις. Το νέο line up έδωσε σταθερότητα στις δραστηριότητες της μπάντας η οποία πριν δύο περίπου μήνες κυκλοφόρησε το πρώτο της ντέμο με 3 κομμάτια ένα εκ των οποίων έγινε βίντεο κλίπ (King of a Desert Utopia). Το ύφος μπορεί να χαρακτηριστεί σαν Stoner/Southern Rock για όσους προτιμούν τις ταμπέλες.


Ψηφίστε!

Μπορείτε να ψηφίσετε τους αγαπημένους σας στην σελίδα του River Party:

River Party - Nestorio Kastorias

River Party - Nestorio Kastorias