Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού την Τετάρτη 5/12 η εκδήλωση στον Έσπερο «Όλος ο κόσμος μία αγκαλιά».

Ανάμεσα στους συλλόγους και στους φορείς που πήραν μέρος ήταν και η ΕΕΑΣΚΠ η οποία ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού, ΜΚΟ, Ισότητας Φύλων, Ένταξης Μεταναστών & Εξυπηρέτησης του πολίτη, στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, παρευρέθηκε και προέβηκε σε συλλογή ειδών, όπως τροφίμων, ενδυμάτων και υποδημάτων για την ενίσχυση της Τράπεζας Τροφίμων και της Δημοτικής Ιματιοθήκης του Δήμου Πατρών.

«Είμαστε εθελοντές και ενισχύουμε με την ενεργό συμμετοχή και τη συνύπαρξη όλων μας  να προχωρήσουμε στη ζωή μας με δύναμη και ελπίδα.  Πιστεύουμε ότι : «Όλοι Μαζί Μπορούμε Περισσότερα» και «Κερδίζουμε Ενωμένοι»
 
Το Δ.Σ. ευχαριστεί  όλους τους φίλους της ΕΕΑΣΚΠ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της προσφοράς. Επίσης ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους εθελοντές  , καθώς και τους νεοδιοριζόμενους υπαλλήλους της ΕΕΑΣΚΠ για την εξαιρετική βοήθειά του
ς» τονίζει σε σχετική της ανακοίνωση η ΕΕΑΣΚΠ.