Κι όμως Έλληνες είναι ο λαός που κάνει το περισσότερο σεξ και μάλιστα η έρευνα έγινε σε 26 χώρες!

Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες κάνουν έρωτα 164 φορές το χρόνο, το 82% το κάνει στάνταρ κάθε εβδομάδα και το 24% το κάνει 5 φορές την εβδομάδα!

Ετσι με αυτά τα στοιχεία αφήσαμε στη δεύτερη θέση τους Βραζιλιάνους που το κάνουν 143 φορές το χρόνο! Αυτοί που δεν ασχολούνται πολύ με το άθλημα είναι οι Ιάπωνες οι οποίοι κάνουν σεξ μόνο 48 φορές το χρόνο...

Απόλαυση και Οργασμός

Στην Ελλάδα το 80% θεωρεί πολύ σημαντικό το σεξ και όσον αφορά την απόλαυση το 51% των Ελλήνων απάντησε πως είναι αρκετά ικανοποιημένο από τη σεξουαλική του ζωή. Παγκοσμίως το 48% δήλωσε ότι φτάνει σε οργασμό, στην Ελλάδα το ποσοστό φτάνει το 64% με τους άντρες (τόσο παγκόσμια, όσο και στην Ελλάδα) να φθάνουν σε οργασμό σε διπλάσιο ποσοστό σε σχέση με τις γυναίκες.

Τι θέλουμε...

Τι ζητούν οι Ελληνες στην ερωτική τους ζωή; Το 44% θα ήθελε περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί με τον ερωτικό του σύντροφο, το 38% θα ήθελε περισσότερη διασκέδαση, το 32% καλύτερη επικοινωνία και το 66% θα ήθελε να είναι έχει λιγότερο άγχος και κούραση! Αυτό το στρες θα μας φάει...

Σεξουαλικές Δραστηριότητες

Άλλη μια πρωτιά των Ελλήνων είναι πως στο κρεβάτι λειτουργούν με ποικιλία, καθώς δήλωσαν ότι εξασκούνται στις περισσότερες σεξουαλικές δραστηριότητες και έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στο μασάζ.

Τελευταίοι σε αυτόν τον τομέα είναι οι Νιγηριανοί. Επίσης Ελληνες και Ελληνίδες κατέχουν τη δεύτερη θέση στην ευκολία να λένε στο σύντροφό τους τι γουστάρουν στο σεξ.

Με το στοματικό σεξ τα πάνε πάρα πολύ καλά στην Αυστρία και τη Βραζιλία ενώ αυτοί που δήλωσαν ότι εκπλήρωσαν τις περισσότερες σεξουαλικές φαντασιώσεις τους είναι οι Ελβετοί.

Αυτοϊκανοποίηση

Μια πρωτιά που οι άντρες στην Ελλάδα δεν θα την ήθελαν και τόσο... είναι αυτή της αυτοϊκανοποιησης που την πήραν οι Ελβετοί, οι Ελληνες ήρθαν δεύτεροι...

Γενικότερα το 43% των αντρών αυτοϊκανοποιείται κάθε εβδομάδα ενώ στις γυναίκες το ποσοστό πέφτει στο 21%.

Έμπειροι Εραστές

Τους περισσότερους σεξουαλικούς συντρόφους στη ζωή τους, σύμφωνα με το dete, έχουν οι Αυστριακοί και οι Αυστριακές, 29 και 17 αντίστοιχα ενώ οι Κινέζοι έχουν κατά μέσο όρο τέσσερις και οι Κινέζες δύο.

Ο μέσος όρος στους Έλληνες είναι 28 γυναίκες και στις Ελληνίδες 10 άντρες.

Με το Ρολόι...

Παγκοσμίως το 66% των ερωτηθέντων είναι ικανοποιημένο από τη διάρκεια που κάνει σεξ και το 55% δήλωσε ότι είναι ευχαριστημένο με το χρόνο που διαθέτουν στα προκαταρκτικά.

Οι πιο χαλαροί εραστές είναι οι Μεξικάνοι οι οποίοι δαπανούν για το σεξ και το foreplay γύρω στα 45 λεπτά ενώ γρήγορα πιστόλια είναι οι κάτοικοι του Χονγκ Κονγκ (27 λεπτά)... Μόνο για την ερωτική πράξη οι Έλληνες διαθέτουν 22,3 λεπτά και έρχονται δεύτεροι.

Προκαταρκτικά

Οι Ελληνες είναι πρώτοι και στα προκαταρκτικά καθώς αφιερώνουν σε αυτά γύρω στα 21 λεπτά. Δεύτεροι είναι οι Βραζιλιάνοι με 20,08 λεπτά και τρίτοι οι Μεξικάνοι με 20.5 λεπτά.

Τελευταίοι στη λίστα βρίσκονται οι Ταϊλανδοί με 11,2 λεπτά. Η έρευνα έδειξε πως παγκοσμίως ο μέσος όρος των προκαταρκτικών βρίσκεται στα 16,9 λεπτά ενώ η ερωτική πράξη κρατάει 19,2 λεπτά.

Βοηθήματα

Το 21% παγκοσμίως χρησιμοποιεί κατά τη διάρκεια του σεξ δονητές (20% στην Ελλάδα) και το 34% χρησιμοποιεί λιπαντικά (31% στην Ελλάδα).