Αστυνομικοί έστησαν καρτέρι σε δύο άνδρες έξω από την φυτεία τους

Στο Χάβαρι καλλιεργούσαν χασίς. Ο λόγος για έναν 60χρονο και έναν 54χρονο οι οποίοι φαίνεται ότι είχαν βρει άλλη λύση στο θέμα της αγροτικής παραγωγής, βάζοντας σε χωράφι στην περιοχή Χάβαρι, 12 δενδρύλλια χασίς.  

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει για την δράση των δύο ανδρών τους είχαν στήσει καρτέρι έξω από την φυτεία τους, πιάνοντας τους να πηγαίνουν εκεί για να ποτίσουν τα φυτά που είχαν τοποθετήσει.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα των δραστών, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν δύο δοχεία χωρητικότητας 20 λίτρων το καθένα, γεμάτα με νερό και μία ψαλίδα κλαδέματος, τα οποία χρησιμοποιούσαν για την καλλιέργεια των φυτών.

Σε σωματικές έρευνες που ενήργησαν οι αστυνομικοί στους δύο συλληφθέντες βρήκαν στην κατοχή του 60χρονο, μικροποσότητα κάνναβης την οποία και κατέσχεσαν. Σημειώνεται ότι ο 54χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοια αδικήματα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.