Με χαμόγελα, δράσεις, χορό και πολλά ακόμη είπαν "αντίο" στη χρονιά οι μαθητές και οι μαθήτριες

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο 13ο Γυμνάσιο Πατρών, η ανοιχτή εκδήλωση λήξης του σχολικού έτους.

Στα πλαίσια της τελετής παρουσιάστηκαν, αφενός, μέρος των βιωματικών δράσεων που πραγματοποίησαν οι μαθητές της Α’ τάξης στο νέο μάθημα Σχολική και Κοινωνική Ζωή με την καθοδήγηση της κας Αυγούστας Παρασκευοπούλου και αφετέρου, τα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιήθηκαν στη διάρκεια του σχολικού έτους.

Πιο συγκεκριμένα, κάτω από την ομπρέλα του Αειφόρου Σχολείου πραγματοποιήθηκαν τα εξής περιβαλλοντικά προγράμματα «Γνωριμία με την αρχιτεκτονική των κτιρίων της Πάτρας» με υπεύθυνους καθηγητές τους κ. Σταύρο Γεωργακόπουλο και Χάρη Σταματελάτο, «Καλλιέργησε και τρώγε σωστά» με υπεύθυνους υλοπoίησης τους κ. Γιώργο Ντάφλο, Χαρά Αντωνοπούλου και Ζωή Τσώνη, «Τοπική Ιστορία της Αχαΐας:Οι Αρχαιολογικοί, τα ιστορικά μνημεία, το μουσειακό περιβάλλον» με υπεύθυνη την κα Καραθάνου Μαρία και «Βλέποντας το περιβάλλον μου με άλλο μάτι» με υπεύθυνο τον κο Γιάννη Βλάχο. Τέλος, υλοποιήθηκε το πολιτιστικό πρόγραμμα «Go Britain» με υπεύθυνες τις κυρίες Μπέσυ Γιολδάση και Γιώτα Τσουκαλά.

Η παρουσίαση των προγραμμάτων έγινε μέσα από ένα σπονδυλωτό θέαμα με θεατρικά δρώμενα, μοντέρνους και παραδοσιακούς χορούς που επιμελήθηκε η κα Αγγελική Παπαδοπούλου και οπτικοακουστικό υλικό από τις δράσεις. Η βραδιά έκλεισε εντυπωσιακά με τον αποχαιρετισμό της Γ τάξης και τη ρίψη πυροτεχνημάτων.