Ένα μέρος ονειρεμένο δίπλα στο κύμα με συγκλονιστικές γεύσεις αποτελεί το Mirasol drink dive dine που μεταμορφώνεται σε Mirasol wedding celebrating catering.

Μάλλον, δεν μεταμορφώνεται απλώς… Γίνεται κομμάτι της γιορτής σας και φιλοξενεί το πάρτι του γάμου, της βάφτισης, ή των γενεθλίων σας.

Ό, τι κι αν θέλετε να γιορτάσετε ή ότι φαντάζεστε οι υπεύθυνοι εκεί, σας δίνουν μια σειρά από λύσεις ώστε να το πραγματοποιήσετε...

Mε εμπειρία στο χώρο των εκδηλώσεων και της μαζικής εστίασης, στην παραλία της Pοδινής, το Mirasol ενδείκνυται για τις ωραιότερες στιγμές της ζωής σας.

O νέος αυτός premium All Day πολυχώρος διαθέτει café bar, restaurant, παραλία και beach bar και ήρθε για να γίνει το νέο hot spot σημείο, ιδανικό για μοναδικές κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις.

Η μοναδική τοποθεσία με απεριόριστη θέα στη θάλασσα καθώς επίσης ο επαγγελματισμός και το πάθος των υπευθύνων του, σε συνδυασμό με τις εκλεκτές προτάσεις του σεφ εγγυώνται ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

 Για πληροφορίες καλέστε: 2610 932 273

Παραλία Ροδινής!

Η Ροδινή Ψαθοπύργου θεωρείται προάστιο της Πάτρας καθώς απέχει μόλις 15 χλμ από το κέντρο της πόλης. Είναι μια όμορφη παραθαλάσσια περιοχή ιδανική για διαμονή. Συνδυάζει αρμονικά το βουνό με τη θάλασσα και είναι ιδανικός προορισμός για ξεκούραση και ανανέωση. 

Διαθέτει μια καταπληκτική παραλία με καθαρά νερά και χρυσαφένια αμμουδιά, οπού θα απολαύσετε το μπάνιο σας.