Οι Les SkartOi, μια μουσική μπάντα με εκρηκτικό ρεπερτόριο ska, reggae, και rocksteady ήχων, εμφανίζεται ζωντανά στο Mirasol την Κυριακή 29 Ioυνίου στις 18:00 το απόγευμα!

Η ορχήστρα είναι ετοίμη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό. Ανανεωμένη στο line up της και μετά από μια πορεία συναυλιών με μπάντες (smoking barrels,toasters,symarip, tonino carotone,plus dots,ska non tropo...) συνεχίζει να εκφράζεται μέσα από τον ήχο της Ska ,Rocksteady, Reggae με μια μικρή δόση Soul όπου τα μέλη της δημιουργούν ένα κλίμα όπου η μουσική συνδιάζεται εύκολα με τον χορό.

Στο live θα ξεδιπλωθεί η μεγάλη περιπέτεια της τζαμαικανικής μουσικής από το γκέτο του kingston έως τα στενά του Λονδίνου και από εκεί στην ελληνική εκδοχή της που ακούει στο όνομα Les SkartOi!. Oι "Les SkartOi!" δημιουργήθηκαν στο Αίγιο το 2004. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς κυκλοφόρησαν το πρώτο τους demo, το cd με τίτλο "Rude Boyz" με πέντε κομμάτια. Τον Ιανουάριο του '09 κυλοφόρησαν ένα promo cd με τρία κομμάτια, το οποίο μοιράστηκε στις συναυλίες της μπάντας.

Λίγους μήνες μετά κυλοφόρησαν το cd με τίτλο "Ska Radio" από την "Blind Bastard Records" και περιείχε δεκατέσσερα κομμάτια. Η εννιαμελής ορχήστρα είναι επιρεασμένη από τους ήχους των δρόμων της Jamaica μέχρι το κίνημα της 2-tone μουσικής στην Αγγλία, κινείται γύρω από τον ήχο της ska, rock steady, reggae και μια μικρή δόση soul. 'Εχουν δώσει πολλές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και με ονόματα όπως "The Aggrolites", "Smoking Barrels", "Toasters, Symarip", Tonino Carotone, "Plus Dots", "Ska Non Tropo" κ.α.