Σε ρινγκ κόντεψε να μετατραπεί ο χώρος κοσμικών εκδηλώσεων – Ο φωτογράφος τα πήρε στο κρανίο

Σε ρινγκ κόντεψε να μετατραπεί η εκδήλωση για τα βαφτίσια. Από το…  τσακίρ κέφι κόντεψαν να πέσουν μπουνιές και κλωτσιές με τους καλεσμένους να φεύγουν ενοχλημένοι και δυσαρεστημένοι.

Το περιστατικό έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο σε γνωστό κοσμικό χώρο εκδηλώσεων, λίγο έξω από την Πάτρα. Όλα ξεκίνησαν όταν ορισμένοι από τους φίλους της οικογένειας και τους συγγενείς του παιδιού που βαφτίστηκε ήταν σε τσακίρ κέφι και ξεκίνησαν να χορεύουν και να βγάζουν τα ρούχα τους πάνω στην πίστα.

Ως εδώ καλά. Σε κάποια φάση όμως της βραδιάς οι φίλοι της οικογένειας και οι συγγενείς ξεκίνησαν να παίζουν μπουγέλα μέσα στο μαγαζί, με τον έναν να ρίχνει στον άλλο νερό, κρασί, μπύρες και ότι άλλο έβρισκαν μπροστά τους. Οι ίδιοι γελούσαν όμως ορισμένοι από τους καλεσμένους ξεκίνησαν να δυσανασχετούν και κάποιοι από αυτούς να φεύγουν. Το πράγμα εκτροχιάστηκε όταν οι ίδιοι οι φασαριόζοι της εκδήλωσης άφησαν τα μπουγέλα και ξεκίνησαν να παίζουν τις… τουρτιές.

Η μία τούρτα διαδεχόταν την άλλη στα μούτρα των όσων συμμετείχαν στην όλη φάση, αλλά το θέμα είναι ότι οι…  ξώφαλτσες έπαιρναν και τους μη συμμετέχοντες. Και κάπου εκεί πήγε να γίνει το μεγάλο κακό. Μία από αυτές τις τούρτες προσγειώθηκε στην «μάπα» του φωτογράφου της εκδήλωσης που προσπαθούσε με την φωτογραφική του  μηχανή να κάνει την δουλειά του και να καταγράψει τα δρώμενα.

Ο φωτογράφος όμως δεν γέλασε και τόσο, ούτε γλυκάθηκε από την τούρτα. Αντίθετα τα πήρε στο κρανίο και όρμησε με άγριες διαθέσεις σε αυτούς που του την έριξαν. Αν δεν έμπαιναν στη μέση οι καλεσμένοι για να τον συγκρατήσουν είναι σίγουρο ότι θα έπεφταν μπουνιές. Τον φωτογράφο μάλιστα έκαναν αρκετή ώρα για να τον ηρεμήσουν και να τον καθαρίσουν από τις τουρτιές.

Σίγουρα το όλο σκηνικό  ήταν αρκετά αστείο για όσους συμμετείχαν στο «γλέντι», όμως όχι και τόσο για αυτούς που το παρακολουθούσαν. Η ουσία πάντως είναι ότι τα βαφτίσια «σώθηκαν» και την άλλη μέρα ήταν όλα… μέλι γάλα.

Το παρακάτω βίντεο με τον γνωστό μας "Πράκτωρ ΘΒ" ταιριάζει... γάντι στο όλο σκηνικό!


Όταν έπεφταν "τουρτιές" στον Παλαιό Ελληνικό Κινηματογράφο