Ανάμεσα στους 500 Έλληνες που είδαν το παιχνίδι με την Κολομβία ήταν και μία παρέα Πατρινών

Μία παρέα Πατρινών ταξίδεψε στο πλευρό της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Ο λόγος για τον Κώστα Καλπουζάνη, τον Βασίλη Μεσσαλά και τρεις τέσσερις ακόμα Πατρινούς φίλους τους που βρέθηκαν το περασμένο Σαββάτο στο γήπεδο του Μπέλο Οριζόντε στην Βραζιλία και παρακολούθησαν το παιχνίδι με την Κολομβία.

Το αποτέλεσμα βέβαια και η ήττα που γνώρισε η Εθνική δεν τους έκανε να χαρούν. Ωστόσο μόνο και μόνο το να βρεθούν στις κερκίδες των γηπέδων μιας τέτοιας διοργάνωσης είναι σίγουρα μία ανεπανάληπτη εμπειρία. Στις κερκίδες του αγώνα της Εθνικής, σύμφωνα με τα όσα έλεγαν στο περιβάλλον τους, ήταν περίπου 200 Έλληνες που είχαν ταξιδέψει από την χώρα μας και άλλοι 300 περίπου ομογενείς.

Η παρέα των Πατρινών που βρίσκεται στην Βραζιλία εκτός από το ότι λατρεύουν το ποδόσφαιρο, έχοντας ασχοληθεί ενεργά με αυτό (ο Βασίλης Μεσσαλάς είναι βετεράνος διαιτητής και αρχιδιαιτητής της ΕΠΣΑ, ενώ ο Κώστας Καλπουζάνης είναι προπονητής ποδοσφαίρου), αγαπούν την Εθνική. Ειδικότερα ο Κώστας Καλπουζάνης και ο Βασίλης Μεσσαλάς  δεν χάνουν παιχνίδι της και την έχουν  ακολουθήσει παντού.


Η παρέα των Πατρινών παρακολούθησε και τον αγώνα της Αργεντινής με την Χιλή (2-1), στο ναό του ποδοσφαίρου, στο Μαρακανά, ζώντας έτσι μία ακόμα ανεπανάληπτη εμπειρία. Ωστόσο, όπως μάθαμε, η Πατρινή παρέα δεν θα είναι στο πλευρό της Εθνικής στον δεύτερο αγώνα με την Ιαπωνία, την Πέμπτη.

Όχι ότι απογοητεύτηκαν από τα όσα είδαν στη Κολομβία, απλά θα πραγματοποιήσουν για λίγο ένα tour στο Ρίο και θα κάνουν τα μπάνια τους στην Κόπα Καμπάνα, ενώ στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για τις ΗΠΑ με προορισμό τους καταρράκτες του Νιαγάρα.


Η παρέα των Πατρινών που πήγε στην Βραζιλία