Αυτό που ισχύει με τις ηλικίες κάτω των 25 είναι πως από τους κυριότερους λόγους που μπορούν να χτίσουν απίστευτα επιτυχημένες επιχειρήσεις είναι επειδή πραγματικά δεν έχουν τίποτα να χάσουν.

Οι περισσότεροι από αυτούς τους νέους ξεκινούν με όνειρα και διάθεση για δουλειά και στο τέλος καταλήγουν top στον κλάδο τους και κερδίζουν σίγουρα τον θαυμασμό μας, γιατί σε καιρούς κρίσης νικούν τους "μεγαλοκαρχαρίες" με ευφυΐα και δημιουργικότητα.

Ένα παράδειγμα αποτελεί η 23χρονη Ζωή Πανίτσα ιδιοκτήτρια του Vintage nails and more στην Ακρωτηρίου 101! Η όμορφη Ζωή που έχει καταφέρει μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα!


Στρώθηκε στην δουλειά, επέλεξε τους καλύτερους συνεργάτες, πέρασε νύχτες χωρίς ύπνο και έφτιαξε ένα χώρο που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες!

Ένα προσεγμένο χώρο για όλες όσες θέλουν να προσέχουν την εμφάνιση τους, από την κορυφή έως τα νύχια! Από το Vintage nails and more καθημερινά περνάει όλος ο "καλός ο κόσμος" της Πάτρας!

Ως νέα στον χώρο και με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης μπορεί και επιλύει τα προβλήματα με ενέργεια που θα ταίριαζε σε έμπειρο επαγγελματία.


Όπως η ίδια αναφέρει: "Λατρεύω την δουλειά μου, Σπούδασα και πήρα το δίπλωμα μόνο και μόνο γιατί το αγαπώ, γι΄αυτό και μου βγήκε. Σε όλες μας, αρέσει άλλωστε να περιποιούμαστε τον εαυτό μας και πόσο μάλλον όταν μπορούμε να το κάνουμε με πολύ χαμηλό κόστος."

Με ηρεμία, ψυχραιμία, πρόγραμμα , όραμα και ταλέντο ξέρει να αναδεικνύει την θηλυκά ρομαντική ύπαρξη αλλά και με τρόπο ισχυρό και ξεχωριστό προτάσσει την δυναμικότητα που και η ίδια έχει σε "αφθονία". 

Μπράβο Ζωή για το τσαγανό και το πρότυπο νέας γυναίκας που είσαι...

Αξίζει να την γνωρίσετε , θα με θυμηθείτε!