Οι κάτοικοι έχουν ζητήσει από την δημοτική αρχή εδώ και αρκετό καιρό να κάνει κάτι για το θέμα

Ζητούν από τον Δήμο, πριν από τις εκλογές ακόμα, να φέρει συνεργεία του για να κλαδέψουν και να μαζέψουν τις νερατζιές που περιστοιχίζουν την Πλατεία Τριών Ναυάρχων.

Κανένα από τα συνεργεία του Δήμου όμως δεν έχει φανεί με αποτέλεσμα η Πλατεία Τριών Ναυάρχων να έχει γεμίσει από πεταμένα νεράτζια που έχουν σαπίσει και έχουν κολλήσει στο πεζόδρομο δημιουργώντας έναν αντιαισθητικό θέαμα για τους περαστικούς.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Τα σαπισμένα νεράτζια που έχουν γεμίσει τον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων είναι επικίνδυνα για τους περαστικούς που κάλλιστα μπορούν να γλιστρήσουν εξαιτίας τους και να… τσακιστούν από εκεί που δεν το περιμένουν.

Οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες της Τριών Ναυάρχων για μία ακόμα φορά διαμαρτύρονται στην δημοτική αρχή για την παραμέληση στον βαθμό της εγκατάλειψης που έχει δείξει στην περιοχή τους.


Σε μία περίοδο, μάλιστα, καλοκαιρού που η Πλατεία τα βράδια γεμίζει από κόσμο και τους καταστηματάρχες να περιμένουν να καλύψουν κάπως τις ζημιές που είχαν από τον υπόλοιπο χρόνο.

Γιατί και τον υπόλοιπο χρόνο, σύμφωνα με τους ιδίους, αλλά και την επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλαν με τις υπογραφές τους στην δημοτική αρχή, η πλατεία εγκαταλελειμμένη ήταν. Στο σκοτάδι τους είχε η απερχόμενη  δημοτική αρχή.