Tα μαγιό της Natassa Lingerie (Kορίνθου 407) χαρακτηρίζονται από ζωηρότητα και αισθησιασμό ενώ υπάρχουν σε τόσο μεγάλη ποικιλία που αν μη τι άλλο καλύπτουν το γούστο και των πιο απαιτητικών!

Πριν λίγες μέρες "εισβάλαμε" στο κατάστημα Natassa Lingerie και βοηθήσαμε την Έφη, την νικήτρια του διαγωνισμού του patrasevents.gr, να διαλέξει μαγιό για την παραλία!

Η νεαρή κοπέλα ήταν η νικήτρια ανάμεσα σε πολλές που δήλωσαν συμμετοχή στον διαγωνισμό μας, που είχε σαν έπαθλο ένα μαγιό της εταιρείας Despi!

Τα μαγιό Despi έχουν ένα θαυμάσιο, θηλυκό, κλασσικό και εκλεπτυσμένο λουκ. Mία διακριτική και περίτεχνη διακόσμηση τονίζει το κλασσικό λουκ των μαγιό Despi, και το αποτέλεσμα είναι μία ονειρώδης, θεσπέσια παρουσία...

Η επιλογή ήταν δύσκολη αφού φέτος το καλοκαίρι ότι πιο ιδιαίτερο υπάρχει σε μαγιό τόσο πιο πολύ εντύπωση κάνει στις πλαζ και αμμώδεις παραλίες!


Η σωστή επιλογή του μαγιό δεν είναι εύκολη υπόθεση για όλες μας.

Για όλες όμως υπάρχει το ιδανικό μαγιό κάπου εκεί έξω. Η Έφη διάλεξε ένα πανέμορφο μπικίνι despi και εμείς θα ξαναπάμε στο αγαπημένο μας κατάστημα για να επιλέξουμε το μαγιό που θα μας ταιριάξει γάντι.