Τίποτα δεν μπορεί να μας σοκάρει... αλλά για όλα υπάρχει και πρώτη φορά. Αυτή η είδηση μας άφησε με το στόμα ανοιχτό και με το δίκο μας! Η γλυκιά και ταλαντούχα πρωταγωνίστρια του δημοφιλούς αμερικανικού σίριαλ Glee, η 27χρονη Lea Michele φημολογείται πως έχει συνάψει ερωτική σχέση με συνοδό κυριών.
Την είδηση δημοσίευσε το site ΤMZ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, η ηθοποιός βγαίνει με τον Matthew Paetz τους τελευταίους δύο μήνες μήνες.

Ο Matthew, που βλέπεται στη φωτογραφία, εργάζεται για το site, Cowboys4Angels, στο οποίο γυναίκες μπορούν να διαλέξουν όποιον άντρα τους αρέσει και να βγουν μαζί του για μια ώρα ή για όσο επιθυμούν αρκεί να έχουν γερό πορτοφόλι.  To ψευδώνυμό του Matthew στο site είναι Christian, αλλά το προφίλ του, σύμφωνα με το queen, μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης του με την Lea δεν είναι πια διαθέσιμο. Η τιμή του ήταν πάντως 350 δολάρια την ώρα, 6.000 δολάρια για ένα σαββατοκύριακο και 17. 500 για μια ολόκληρη εβδομάδα. Δεν είναι και λίγα!

Για την τραγουδίστρια και ηθοποιό αυτή είναι η πρώτη γνωστή σχέση μετά τον θάνατο του συντρόφου και συμπρωταγωνιστή της, Cory Monteit πέρσι τον Ιούλιο.