Μπορεί η Λίνα Σακκά να έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο, εδώ και έξι μήνες πήρε τον δύο ετών γιό της και… εγκατέλειψε την Αθήνα!

«Ήταν ρίσκο. Πιστεύω ότι τα πράγματα παίρνουν την αξία και τη σημασία που τους δίνουμε εμείς. Δεν το είδα από την άποψη της ταλαιπωρίας, αλλά από την πλευρά της ευκαιρίας να ζήσουμε κάτι διαφορετικό. Μου αρέσει η περιπέτεια, βαριέμαι πολύ εύκολα και δεν θέλω να ζω τα ίδια», λέει η ηθοποιός, που πλέον ζει στο Βέρμιο.

Αν και μετακόμισε λόγω των γυρισμάτων μιας νέας σειράς του ΑΝΤ1, δεν κρύβει ότι είχε ενδοιασμούς: «πριν έρθω στο Βέρμιο, για μια εβδομάδα δεν κοιμόμουν. Έλεγα “πού θα πάω τώρα, πώς θα είναι τα δωμάτια, θα βολευτεί το παιδί, θα βρω ένα καλό κορίτσι να κρατάει τον Μάριο;”. Ήμουν πολύ προβληματισμένη. Ερχόμενη εδώ, είδα ένα – ένα τα πράγματα. Τη φύση, το ξενοδοχείο, διαμορφώσαμε κι ένα χώρο στα δωμάτιά μας για να μείνει το παιδί».

«Ο μικρός μου έχει αδυναμία αλλά χωρίς να είναι κολλημένος επάνω μου. Αυτό είναι πάρα πολύ καλό. Τώρα με τη Σμαραγδή που τον κρατάει όσο λείπω στα γυρίσματα όταν φεύγω με χαιρετάει. Μου λέει “γεια μαμά, Ντιντί εγώ τώρα”, ότι δηλαδή θα είναι με τη Σμαραγδή τώρα. Τι ευλογία, γιατί φοβόμουν μήπως φεύγω και κλαίει και θέλει τη μαμά του», συνεχίζει η Λίνα, τονίζοντας πως ο γιός της είναι ο πρωταγωνιστής στη ζωή της, καταλήγει το star!