1 περιπέτεια, 7 ημέρες, 2 φεστιβάλ σε 2 χώρες, αμέτρητες εμπειρίες! 

Προμηθευτείτε τώρα το εισιτήριο σας παρέα με τους φίλους σας και επωφεληθείτε από την προσφορά (5+1)!

Λίγες μόλις μέρες έμειναν για την επιστροφή τουEΧΙΤFestival, περήφανο νικητή του βραβείου καλύτερου μεγάλου φεστιβάλ στην Ευρώπη για το 2013 σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά βραβεία φεστιβάλ. 15 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνισή του, το EXITFestivalαναπτύσσεται και εξελίσσεται στο EXITADVENTURE, πηγαίνοντας την καλοκαιρινή φεστιβαλική εμπειρία σε άλλο επίπεδο μεδύο φεστιβάλ σε δύο χώρες για επτά ημέρες!

 

Ξεκινάμε από τοEΧΙΤFestival,από τις 10 ως τις 13 Ιουλίου,στο ιστορικό φρούριο Petrovaradinτου NoviSadτης Σερβίας! 500 καλλιτέχνες σε 20 διαφορετικά stageσε ένα από τα πιο εμβληματικά venuesμιας από τις ομορφότερες και πιο γραφικές πόλεις των Βαλκανίων! Μια πόλη που για τις τέσσερις αυτές μέρες μετατρέπεται σε σημείο συνάντησης οπαδών της μουσικής από όλο τον κόσμο με δρώμενα σε όλη την πόλη, με οικονομική αλλά ταυτόχρονα ποιοτική διαμονή και διασκέδαση! 

 


EXIT Dance Arena 2012

Έχουμε και λέμε: ο DamonAlbarn, frontman των Blur&Gorillaz, οι PetShopBoys, οι θρύλοι της synthpopμε ένα εκτυφλωτικό show,οι Suede, οι εκκεντρικοί ήρωες και πρωτομάστορες της Britpop,ο Skrillexμία από τις σημαντικότερες φιγούρες της νέας γενιάς της ηλεκτρονικής μουσικής, οι Hurts, μία από τις πιο δυναμικές liveμπάντες των τελευταίων ετών, και οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού AsianDubFoundationDubFXκαι TheAfghanWhigs. Σεσυνέχεια της συνεργασίας με το UKFαπό το MainStageθα περάσουν επίσης οι Rudimental (breakthroughact για το 2013 στα UKFestivalAwards), DimensionKovenliveAndyCFredV&GrafixfeatDynamiteMCGordonCity και πολλοί ακόμα! 

ΗDanceArena του EXITFestival, πόλος έλξης τα τελευταία χρόνια για τους οπαδούς της ηλεκτρονικής μουσικής παγκοσμίως, παρουσιάζει για ακόμα μία χρονιά μερικούς από τους σημαντικότερους DJ, μέσα από μία σειράbacktobackdancespecials μεταξύ των οποίων CarlCoxvsDannyTenagliaTigavsDJHellBenKlockvsMarcelDettmannCarlGraigvsGreenVelvetMaceoPlexvsDannyDaze, κ.ά., αλλά και τους Disclosure, το δίδυμο που ταρακούνησε την ηλεκτρονική σκηνή της Αγγλίας, σε ένα liveshow με το συμβολικό όνομα Wildlife

Το πάρτι βέβαια δε σταματάει εδώ! Από τις 15 έως τις 17 Ιουλίου η μουσική περιπέτεια συνεχίζεται σε μία από τις ομορφότερες παραλίες του γειτονικού Μαυροβουνίου, τη Jaz, με ένα ακόμα φεστιβάλ, το SeaDanceFestival! Με headlinerτον εκρηκτικό Jamiroquaiκαι τη συνοδεία των Underworld, του ExampleLive και πολλών ακόμα!

EXIT Festival Line Up:http://www.exitfest.org/en/lineup/lineup-2014

Sea Dance Festival: http://www.seadancefestival.me/en

 

ΧρήσιμεςΠληροφορίες:

 

Εισιτήρια:

Αγόρασε τώρα το εισιτήριο σου με 50% έκπτωση!

Exit Festival μόνο 60,5€!

Exit Adventure (Exit Festival + Sea Dance Festival) μόνο 71,5€!

Exit Camp: 27,5€

Sea Dance Camp: 27,5€

Ταξιδιωτική Προσφορά!

Ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα

EXITPACKAGE: εισιτήριο EXITFestival + EXITCamp + μεταφορά με λεωφορείο προς και από το EXIT από 163€

Η μεταφορά με το λεωφορείο οργανώνεται από: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λαμία και Λάρισα.

Κρατήσεις θέσεων έως και 14 ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του ταξιδιού. Για την πραγματοποίηση του ταξιδιού απαιτείται η συμμετοχή τουλάχιστον 40 επιβεβαιωμένων επιβατών.

Σε περίπτωση μη επαρκούς συμμετοχής επιβατών, η ακύρωση του ταξιδιού θα γίνει 5 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του, από το ταξιδιωτικό πρακτορείο.