Πολλοί από τους κορυφαίους Έλληνες κοσμούν τη main card του THE BATTLE 11 - EFL, ενώ αν και σε περίοδο γενικότερης οικονομικής κρίσης, τρεις πρωταθλητές από τρεις διαφορετικές χώρες της Ευρώπης θα επισκεφθούν την Αθήνα για να μπουν στο ρινγκ του THE BATTLE.

H ταχεία επιστροφή στα ρινγκ του "μαχητή της ζωής" Αλέξανδρου Νικολαΐδη μετά από το τροχαίο ατύχημα που είχε πέρυσι τον Αύγουστο, αποτελεί το "talk of the town" στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων της χώρας! Ο Ιταλοτραφής Μολδαβός Vasilie Lazar θα βρεθεί στο δρόμο του bad boy σε τέσσερις γύρους επαγγελματικής πυγμαχίας.

Ο αήττητος πυγμάχος Τάσος Μπερδεσης θέλει να συνεχίσει το σερί του με στόχο τη διεθνή καριέρα και στις 6 Ιουλίου θα πρέπει να επιβληθεί σε έξι γύρους του "βράχου" Antonio Manuel από το Βέλγιο.

Ο πιο τηλεοπτικός μαχητής MMA, σύμφωνα με τους τηλεθεατές, Γιάννης Παλαιολόγος θα ξαναμπεί στο ρινγκ του THE BATTLE και αναζητάτε αντίπαλος για τον θεαματικό "pale"!

Στα light heavyweight του kickboxing ο "πόλεμος" μεταξύ του σκληροτράχηλου scarface Μησια και του αινιγματικού Spartan Κωνσταντελόπουλου είναι ένα παιχνίδι που πολλοί fans ζητούσαν να δουν καιρό τώρα.

Στο στυλ του muay thai ο αγαπημένος της εξέδρας Νίκος revolver Μπιστόλας θα έχει δύσκολη βραδιά κόντρα στον Μιχάλη Ρουμανο.

Στην κάρτα αγώνων προστέθηκε και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πυγμαχίας και πλέον επαγγελματίας πυγμάχος Μαρία Σεμερτζόγλου, η οποία θα αντιμετωπίσει αθλήτρια από το εξωτερικό σε επίσημο επαγγελματικό παιχνίδι.

Η main card θα ανοίξει στο Gazi Music Hall στις 21.00' με μια αμφίρροπη μάχη kickboxing με τους δυο καλύτερους Ελληνες κάτω των 18 στην κατηγορία junior welterweight, Μαριο Πασαη και Παναγιώτη Ζησιμοπουλο.

Το THE BATTLE είναι το μοναδικό fight show που μεταδίδεται σε ελεύθερο κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας (STAR) και η εταιρία παραγωγής ONE2 η μόνη στην Ελλάδα που έχει επίσημη άδεια managment επαγγελματιών πυγμάχων με αναγνώριση από την παγκόσμια ομοσπονδία WBC - EBU.

Τιμή προπώληση εισιτηρίων 17 ευρώ μέσω του δικτύου: www.viva.gr και σε επιλεγμένα σημεία.